Sivilceli Ciltler Dermalogica Ürünleri Hakkında

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

MiSsCaVaNaGH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
43
1
86
Ankara
İyi akşamlar herkese...

Bugün eczacıma gittim Dermalogica Special Cleansing Gel, Skin Refining Masque, Overnight Clearing Gel ve nemlendirici olarak Pure Light SPF 30 aldım. Doktorumun ve eczacının söylediğine göre Dermalogica Chroma White serisi sivilce izlerine ve ton farklılıklarına iyi geliyormuş. MediPac serisini tavsiye etmedi çünkü cildim kuruya yakın karma, yağlı değil. Diğer türlü çok kuruturmuş cildimi. 26 yaşındayım 2004 yılında 6 ay Roaccutane kullandım ama son 3-4 senedir ergenler gibi sivilce çıkarıyorum. Tabi bende az değilim bazı geceler makyajımı silmeye üşendiğim oluyor ama yinede elimden geldiğince cildime bakmaya çalışıyorum. Sizlerden ricam ; bu ürünleri kullananlar olduysa bu konuda bana yardımcı olmanız. Daha başka Dermalogica ürünleri hakkında da bizleri bilgilendirmeniz.
İnşallah hayırlı olur. Bu gece kullanmaya başlayacağım.

Hayırlı olsun inş çok iyi gelir canım :) diğer konuda da konuşmuştuk daha detaylı anlatayım şimdi de:) ben şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum ve sivilcelerim baya baya azaldı yani sadece izler ve kızarıklıklar kaldı öyle söyleyeyim arada çıkan sivilceler de küçük küçük oluyor genelde. Gerçi şimdi de bıraktıktan sonra artacak diye çok korkuyorum :S Neyse ben demalogicayı doğum kontrol hapına başlamadan 1.5-2 ay önce falan kullanmaya başlamıştım. İlk bir ay çok çok kötüydü sivilcelerim aşırı arttı hatta annem de bırak bunu çok kötü yaptı cildini demişti ama ben inat ettim en az 1 ay kullancam diye :) sonradan baya gözle görülür şekilde azaldı sivilcelerim hatta çevremdekiler de cildin güzelleşmiş falan diyorlardı yani bana şimdiye kadar gelen en iyi ürün oldu ki çok fazla ürün kullanmışımdır. Yani diyeceğim o ki ilk bir ay sivilcelerini arttırırsa pes etme kullanmaya devam et :) Daha sonra da doğum kontrol hapıyla ikisini beraber yürüttüm işte şu an cildim baya iyi ama hangisi bu kadar iyi geldi bilmiyorum :) doğum kontrol hapının elbet etkisi vardır ama bazı geceler üşenip yüzümü falan yıkamadan kremleri sürmeden yatarsam da artıyor sivilcelerim yani dermalogicanın da çok büyük etkisi var diye düşünüyorum. Kullandığım ürünler de şunlar:
xxxx

Ha bir de son bir aydır da dermalogicanın makyaj temizleyicisini kullanmaya başladım ondan da çok memnunum çok iyi temizliyor cildi hatta kullandığımdan beri sivilcelerim iyice azaldı. Bu da aklında bulunsun ;)
xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
precleanse - bu temizleyiciyi bende kullanıyorum sivilcelerde etkili değil ama makyaj kalıntılarını temizlemede çok etkili

Hayırlı olsun inş çok iyi gelir canım :) diğer konuda da konuşmuştuk daha detaylı anlatayım şimdi de:) ben şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum ve sivilcelerim baya baya azaldı yani sadece izler ve kızarıklıklar kaldı öyle söyleyeyim arada çıkan sivilceler de küçük küçük oluyor genelde. Gerçi şimdi de bıraktıktan sonra artacak diye çok korkuyorum :S Neyse ben demalogicayı doğum kontrol hapına başlamadan 1.5-2 ay önce falan kullanmaya başlamıştım. İlk bir ay çok çok kötüydü sivilcelerim aşırı arttı hatta annem de bırak bunu çok kötü yaptı cildini demişti ama ben inat ettim en az 1 ay kullancam diye :) sonradan baya gözle görülür şekilde azaldı sivilcelerim hatta çevremdekiler de cildin güzelleşmiş falan diyorlardı yani bana şimdiye kadar gelen en iyi ürün oldu ki çok fazla ürün kullanmışımdır. Yani diyeceğim o ki ilk bir ay sivilcelerini arttırırsa pes etme kullanmaya devam et :) Daha sonra da doğum kontrol hapıyla ikisini beraber yürüttüm işte şu an cildim baya iyi ama hangisi bu kadar iyi geldi bilmiyorum :) doğum kontrol hapının elbet etkisi vardır ama bazı geceler üşenip yüzümü falan yıkamadan kremleri sürmeden yatarsam da artıyor sivilcelerim yani dermalogicanın da çok büyük etkisi var diye düşünüyorum. Kullandığım ürünler de şunlar:
xxxxx

Ha bir de son bir aydır da dermalogicanın makyaj temizleyicisini kullanmaya başladım ondan da çok memnunum çok iyi temizliyor cildi hatta kullandığımdan beri sivilcelerim iyice azaldı. Bu da aklında bulunsun ;)

Yanıtın için çok teşekkürler, kullanalı 1 hafta oluyor. Sivilcelerim kurudu. Pure Light nemlendirici kullanmaya başladığımdan beri herkes daha beyazlamışsın, yüzün aydınlanmış diyor. Sivilce kızarıklıklarım gitti. Üşenmeden böyle düzenli kullanırsam 1 ay boyunca hep buradan bilgi vericem. Belki benim durumumda olan diğer insanlara da bir faydam dokunur.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim cildimde yağlı medi pac yıkama jeklini kullandım ama tabi sadece yıkama jeliyle bitmiyor. pure liğht ın serini bende çok istiyorum.
dermalogice çok iyi ama çokda pahalı

Yanıtın için çok teşekkürler, kullanalı 1 hafta oluyor. Sivilcelerim kurudu. Pure Light nemlendirici kullanmaya başladığımdan beri herkes daha beyazlamışsın, yüzün aydınlanmış diyor. Sivilce kızarıklıklarım gitti. Üşenmeden böyle düzenli kullanırsam 1 ay boyunca hep buradan bilgi vericem. Belki benim durumumda olan diğer insanlara da bir faydam dokunur.

Ben de bu aralar nemlendirici alcaktım bitmek üzere nemlendiricim ona bakayım bir ;)

Kullamaya başlayalı 2 hafta oluyor ve cildim inanılmaz aydınlandı. Sivilcelerim küçüldü, kızarıklıklar neredeyse kayboldu. Azmettim. Bu ürünlerle çok güzel olacak cildim. Keşke biraz daha uygun fiyatlı olsalardı da sürekli kullanabilseydim :/

Kullamaya başlayalı 2 hafta oluyor ve cildim inanılmaz aydınlandı. Sivilcelerim küçüldü, kızarıklıklar neredeyse kayboldu. Azmettim. Bu ürünlerle çok güzel olacak cildim. Keşke biraz daha uygun fiyatlı olsalardı da sürekli kullanabilseydim :/
Canım çok sevindim senin adına :) evet malesef fiyatlar çok pahalı. Bugün nemlendirici almaya gittim eczaneye active moist kullanıyorum ama yine de tam nemlendirmiyor dedim bir ürün daha önerdiler küçücük kutuda active moistın altına bunu sürersin iyi gelir dedi fiyatını sordum o küçücük şeye 200 lira dedi 10 mg cık birşeydir yani ben de almadım tabiki o ne öyle ya :)

Canım çok sevindim senin adına :) evet malesef fiyatlar çok pahalı. Bugün nemlendirici almaya gittim eczaneye active moist kullanıyorum ama yine de tam nemlendirmiyor dedim bir ürün daha önerdiler küçücük kutuda active moistın altına bunu sürersin iyi gelir dedi fiyatını sordum o küçücük şeye 200 lira dedi 10 mg cık birşeydir yani ben de almadım tabiki o ne öyle ya :)

Kesin pure nighttır o.. Dermalogica tamam iyi hoş marka ama bir kreme de o kadar para insaf ya resmen insanlarla dalga geçiyorlar.

Merhaba arkadaşlar

Dermologica pure lıght spf 30 kullanan var mı. Yazın hem nemlendirici hem de güneş kremi almak istiyordum bunu tavsiye ettiler.Normal bir cilt yapım var ne yağlı ne kuru hatta biraz kuruya dönük.yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar

Dermologica pure lıght spf 30 kullanan var mı. Yazın hem nemlendirici hem de güneş kremi almak istiyordum bunu tavsiye ettiler.Normal bir cilt yapım var ne yağlı ne kuru hatta biraz kuruya dönük.yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

yaz geldi bende böyle bir ürün kullanmak istiyorum yanlız fiyatlar çok yüksek bütçe ayarlarsam kesin dermalogicadan alırım alıpta pişman olduğum ürünü yok

yanlız kızlar ben dermalogicadan anneme göz kremi aldım kadının hevesi yok kutusunu bile açmadı geri verdi bana değiş diye aldığım eczane geri almadı değişimde yapmadı fişim yok diye
göz kremi arayanlar bana özel mesajla ulaşırsa çok uygun bi fiyata kullanacak olan birine ulaştırmak isterim

bende dermolojicanın göz altı kremini merak ediyorum kullanan arkadaşlar varmı???birde kinearese ürünleri dikkami çekiyor ama henüz fazla araştıramadım.bilgilerinizi paylaşmak isterim.sevgilerimle

İyi akşamlar herkese...

Bugün eczacıma gittim Dermalogica Special Cleansing Gel, Skin Refining Masque, Overnight Clearing Gel ve nemlendirici olarak Pure Light SPF 30 aldım. Doktorumun ve eczacının söylediğine göre Dermalogica Chroma White serisi sivilce izlerine ve ton farklılıklarına iyi geliyormuş. MediPac serisini tavsiye etmedi çünkü cildim kuruya yakın karma, yağlı değil. Diğer türlü çok kuruturmuş cildimi. 26 yaşındayım 2004 yılında 6 ay Roaccutane kullandım ama son 3-4 senedir ergenler gibi sivilce çıkarıyorum. Tabi bende az değilim bazı geceler makyajımı silmeye üşendiğim oluyor ama yinede elimden geldiğince cildime bakmaya çalışıyorum. Sizlerden ricam ; bu ürünleri kullananlar olduysa bu konuda bana yardımcı olmanız. Daha başka Dermalogica ürünleri hakkında da bizleri bilgilendirmeniz.
İnşallah hayırlı olur. Bu gece kullanmaya başlayacağım.

merhaba
ben de i1 yıl geriden takip ediyorum. son 1 yıldır daha çok çene bölgemde cilt yüzeyine çıkmak bilmeyen haftalarca kalan sivilcelerle mücadele ediyorum. medibac serisinden yıkama jeli aldım çok çok iyi geldi. Bayağ etklili bir temizleyici. sonra daily microfoliant aldım o da çok iyi. dün pure light spf 30 aldım ama bu ürün daha çok güneş koruyucu gibi. lekelere bir faydası oldu mu sizde? cildim yağlı olduğu halde nemlendirmede yetersiz. active moist mi alsam bilemedim. sonu yok bunun. ürünler de fahiş fiyatlarda :(

Merhaba arkadaşlar ben de Dermalogica ürünlerinden şunları kullanıyorum:
ultracalm cleanser
daily microfoilant (favorim çok severek kullanıyorum)
barrier repair (nemlendiriciye katarak kullanıyorum)
eye repair (göz çevresi bakımı)

ürünleri gerçekten ama gerçekten çok güzel verdiğmiz parayı hak ediyor ben alalı 1 yılı geçti halen bitmedi bunlar çok konstanre oldukları için az az kullanıyorsunuz zaten :)

ultracalm cleanser

ürünleri gerçekten ama gerçekten çok güzel verdiğmiz parayı hak ediyor ben alalı 1 yılı geçti halen bitmedi bunlar çok konstanre oldukları için az az kullanıyorsunuz zaten :)
ben de sana katılıyorum dermalogica ürünleri çok başarılı. ben;
medibac clearing yıkama jeli : güzel bir ürün ama sivilcelerime kar etmedi çünkü dermisten kistik şekilde çıkıyorlar. Bu arada fazla yağlı bir cilt yapısı için uygun
dailymicrofoliant: bu da kült olmuş bir ürün ama sivilcelerimi yayar diye kullanmıyorum şu an
pure light spf 30: henüz bariz bir fark göremedim. vaat ettiği aydınlanma açısından çok pahalı ayrıca
active moist: işte en bayıldığım ve şartları zorlayıp tekrar tekrar almayı planladığım nemlendiricim. buna bayıldım
SONUÇ :Roaccutane başladım yani sadece çene bölgemde oluşan sivilcelerime dermokozmetik de fayda etmedi. Ama sorunsuz bölgelerde dermalogica iyi sonuç veriyor.
:19:

ultracalm cleanser

bende nemlendirici olarak active moist kullanıyorum ama hiç beğenmedim.Resmen cildim kurudu ,matlaştı .Karma bir cildim var ama yetersiz nemlendirdi.hiç memnun kalmadım

Merhaba oncelikle gecmis olsun. Ben dermologicanin cleaning skin wash ve sebum maskini kullanmistim. Inanilmaz derecede gecirdi benim sivilcelerimi puruzsuz oldu. Ancak son bi kac aydir ne kullandiysam gecmedi. Sanirim hormonel bi bozuklugum var. doktora baktirmam gerekiyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X