Cilt Bakımı Ürünleri Dermaroller kullananlar /kullanacaklar buraya?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

aaaaasli

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
3
1
6
34
Merhaba arkadaslar dermarolleri sanirim cilt bakimiyla ilgilenenleriniz duymustur :)ben aldim suan cekmecemde duruyor yalniz ince cizgiler icin baska krem kullandgmdan tahris etkisi oldugunu dusunup kullanamiyorum :( Almayi düşünen ya da duzenli bir sekilde kullananlar var mi ve kullanım esnasinda ne gibi tavsiylerde bulunursunuz? Cilt ve sac problemlerine oldukca etkili oldugu soyleniyor dogru mu ? Eminim bu sorularimin cevaplarini benim gibi sabirsizlikla bekleyenler vardir bizleri aydinlatacak yorumlar bekliyorum şimdiden ilgi gösterenlere teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Ben kullanıyorum. Göz altı için 0.5 yüz için 1.5 mm ve arkasından hylaronic acid sonra nemlendirici sürüyorum. Uygulamadan öncede uyuşturan bi krem var. Sivilceler yok oldu. İnce ince üst deri soyuluyor. Cilt parlaklaşıyor. Memnunum.

Ben zgts titanyum dermaroller kullanıyorum 540 iğneli olandan, serum olarak da kiehl'sın dark spot serumunu kullanıyorum. Önce aktif karbonlu yüz kremiyle yüzümü temizliyorum sonra leke serumunu sürüyorum, dermaroller uygulaması bitince serumu tekrar sürüyorum, çok düzenli olmasa da haftada bir yatmadan önce yapıyorum ve etkisini çok yavaş gösteriyor yani öyle 3 seanstan sonra yüzümde fondötenle varmış gibi görünüyor diyemem, belki de daha etkili bir serum kullanmak gerek bilemiyorum

ben aldım daha kullanmadım. hafta sonu yapacağım..birkaç gün kızarıklık oluyomuş çünkü.kullandıkça yazarım..

Back
X