• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dermaroller??

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
merhaba arkadaslar
aranızda dermaroller kullanan varmı?
almayı dusunuyorum.
tesekkür ederim.

Alma bence hic gerek yok..ben bulundugum ilin en ünlü bu konuda bırak estetisyeni doktoruna yaptırdım.1,5 yıl önce seansına 300 tl ödedim..6seans gittim.üzerinede cok iyi dermokozmetik ürünler kullandım doktordan satın aldıgım..ne lekelerim gitti ne cildim sıkılaştı..hişbişey olmadı..bide sen evde uygulucaksın bilincsizceee..tehlikeli vakit kaybı

merhaba arkadaslar
aranızda dermaroller kullanan varmı?
almayı dusunuyorum.
tesekkür ederim.
merhaba ben çatlaklarım için sadece bir kez uyguladım. oda bi yan etkisi olur vs diye sadece deneme amaçlı dizime uyguladım dizimdeki çatlaklar biraz daha derindi. farkı anlamak içinde öncesi ve sonrası resimlerini çektim. inanın arada çok fark var. beyaz ve derin çatlaklarımın deriniği kapandı ve o bembeyaz göze batan kısmının rengi ten rengine baya yaklaştı. sadece bi uygulama sonunda. ben uygulamaya devam edicem ve her seferinin resmini çekicem. deneyimlerimi sizinle paylaşırım

merhaba ben çatlaklarım için sadece bir kez uyguladım. oda bi yan etkisi olur vs diye sadece deneme amaçlı dizime uyguladım dizimdeki çatlaklar biraz daha derindi. farkı anlamak içinde öncesi ve sonrası resimlerini çektim. inanın arada çok fark var. beyaz ve derin çatlaklarımın deriniği kapandı ve o bembeyaz göze batan kısmının rengi ten rengine baya yaklaştı. sadece bi uygulama sonunda. ben uygulamaya devam edicem ve her seferinin resmini çekicem. deneyimlerimi sizinle paylaşırım
hangi marka aldın canım ve nerden aldn

Linki ben tıkladım çıkıyor ama yine de söyleyeyim dermacild 3in1setinden aldim
Başlık değişenden değil mi? Ben de onu düşündüm daha pratik olur diye ama erkenden deforme olur kullanılmaz hale gelir diye tek tek mi alsam dedim sonra.ne zamandır kullanıyorsunuz siz?

Back
X