Dermaroller....

hiram2015

❤Allahım ikinci meleğimde geliyor çok şükür
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.393
1.396
63
Dermaroller evde yuzune kullanan arkadaslar varmi acaba almak istiyorum yorumlarinizi bekliyrm.

Bir kullanan bile yokmudur allahimmmm cewaqqq

Bir kullanan bile yokmudur allahimmmm cewaqqq
Merhaba . Ben 4 senedir kullanıyorum. Düzenli kullanmıyor olmama rağmen ciddi yanıt aldım. Evde kullanım için Lotus Pharma 0.5 lik satıyor. Diğer yan sanayi ürün kullanmadım kullanmam. Cilt lekem ve kırışığım için 1 mm lik aldım.Lekerim açılmaya başladı. Kırışığımda açıldı.0.5 lik dışında ev kullanımı satmadıkları için doktor arkaşaımdan rica ettim getirdi sağolsun.

Cevap icin tesekkur ederim peki lekeleriniz cokmuydu 4 senedir anca mi acildi ve urunu arkadasiniz para ile mi satti fiyati nedir?

Merhaba . Ben 4 senedir kullanıyorum. Düzenli kullanmıyor olmama rağmen ciddi yanıt aldım. Evde kullanım için Lotus Pharma 0.5 lik satıyor. Diğer yan sanayi ürün kullanmadım kullanmam. Cilt lekem ve kırışığım için 1 mm lik aldım.Lekerim açılmaya başladı. Kırışığımda açıldı.0.5 lik dışında ev kullanımı satmadıkları için doktor arkaşaımdan rica ettim getirdi sağolsun.

Nereden temin ettiniz? kaç iğneli?ve yaptıktan sonra herhengibirşey sürüyormusunuz yüzünüze?

çatlaklara selelütlerede iyi geliyomus bn baktm bısiteden 1080 igne ve dezefnkten 75 tl

Back
X