Maritsa Bazen sktri cekmek lazim Kayıtlı Üye 12 Kasım 2011 4.185 25 108 İzmir 23 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Maritsa #1 Dermoroller sonrası uyguladığınız kök hücre ,cilt yenileyici serumlar nelerdir ? Hangilerini önerirsiniz ?
Dermoroller sonrası uyguladığınız kök hücre ,cilt yenileyici serumlar nelerdir ? Hangilerini önerirsiniz ?
E edka Guru Kayıtlı Üye 23 Mart 2008 137 11 316 İstanbul 23 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Maritsa #2 Dermo roller sonrası annagaspinin plasenta maskesini yaptı doktorum.birde kendi hazırladığı serumu sürdü.evde kullanmak için yine annagaspinin serumunu aldım.birde jel şeklinde temizleyici plasentalı peeling aldim. İkisindende çok memnunum.
Dermo roller sonrası annagaspinin plasenta maskesini yaptı doktorum.birde kendi hazırladığı serumu sürdü.evde kullanmak için yine annagaspinin serumunu aldım.birde jel şeklinde temizleyici plasentalı peeling aldim. İkisindende çok memnunum.
Maritsa Bazen sktri cekmek lazim Kayıtlı Üye 12 Kasım 2011 4.185 25 108 İzmir 24 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Maritsa #3 annagaspi markasını ilk defa duyuyorum .Pco koyun plasenta maskesinden içeriği daha mı iyi ? hangi serumu aldın canım fiyatlarıda uygunmuş baya .
annagaspi markasını ilk defa duyuyorum .Pco koyun plasenta maskesinden içeriği daha mı iyi ? hangi serumu aldın canım fiyatlarıda uygunmuş baya .
E edka Guru Kayıtlı Üye 23 Mart 2008 137 11 316 İstanbul 25 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Maritsa #4 Diğerini kullanmadığım için bilmiyorum ama benim aldıgım anna gaspi placenta intensive ampoul.damlalıklı bir şişe.gel peelingtende memnunum,
Diğerini kullanmadığım için bilmiyorum ama benim aldıgım anna gaspi placenta intensive ampoul.damlalıklı bir şişe.gel peelingtende memnunum,