Ders çalışacak yer bulamıyorum

narlilokum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
60
34
38
Maalesef evde ders çalışamayanlardanım.
Daha doğrusu şöyle bir takıntım var masaları bölmeli olan (karşınızı, sağınızı, solunuzu göremediğiniz) masalar harici ders çalışamıyorum.
Okulum evime uzak olmasına rağmen kampüsümüzdeki kütüphaneyi kullanıyordum. Uzun saatler verimli çalışıyordum ve rahattım; istediğim zaman eşyalarımı bırakıp yemekhanede 1.5 tl ye yemek yiyebiliyordum. Ama artık orası da tadilata girdi . 6 ay daha kapalı olacağına dair duyumlar aldım.
Avrupa Yakasında metrobüse yakın olan ve masaları bölemeli olan kütüphane bilenler yardımcı olur musunuz?

Evdeki masani o sekilde yapabilirsin belki? Koseye koysan kalan bir tarafini da levhayla kapatsan. O sekilde durmasi icin biraz ugras gerekiyor ama.

Odana kendi isteğine göre bir çalışma masası yaptırman daha iyi bir seçenek gibi duruyor.

Oldukça uygun fiyatlara bir marangoza böyle bir çalışma masası yaptırabilirsin. Kütüphaneler var evet ama hepsinde masalar istediğin gibi olmayabilir. Bu yüzden bence bu şart.

kütüphaneye çalıştım yıllarca hala da çalışırım arada

ama böyle bölmeli hiç görmedim desem yalan olmaz

eskiden dil sınıfları vardı öyle bölmeli sadece

15-20 kişilik büyük masaları olan fakülte kütüphanesinde binlerce sayfalık kitaplara çalıştım mesela

yani önemli olan karşındaki sağındaki solundaki değil senin yaptığına odaklanman

pratik çözüm hazır okul dönemi indirim varken eve öyle masa alman

o da olmazsa kartonla masanı kapat

İlginç bir takıntı :) Yani şimdi kütüphane gibi ortamlarda neden öyle bölmeli, çünkü kimse kimseyi rahatsız etmesin, etraftaki insanlardan dikkat dağılmasın diye. Evinize, odanızda dikkatinizi dağıtacak bir canlı yoksa bu takıntı, istek çok gereksiz olur. Ama çözümü zor değil, o tarz bir masa alabilir ya da yaptırabilirsin bence.

Ben de sirf o bölmeler yüzünden kütüphanede calisamazdim :) yetmedi bir iş yerimde masalar öyle idi.. kabus.. daral geliyordu..

Evde masayı duvara dayasaniz duvara bakınca belki iyi olur size..

Ya da marangoz a yaptırın tek sorun masa ise en kolayı.. yollarda vakit harcamazsiniz..

Takıntı bu olsa gerek. .
Masayı eve getiririm. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…