• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ders çalışmayan çocuk

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
mrb herkese
Birçok ailenin ortak sorunu hakkında önerilerinizi bekliyorum
Benim lise 1. Sınıfa giden kardeşim var ve derslere karşı çok çok ilgisiz, doğal olarak notlarında da düşme var.
Annem güzellikle de söylemiş zorlamış da ama faydası yok...elinde telefon yada bilgisayarın başındaymış sürekli. Bunu kısıtlamaya kalktıklarında küsüp köşeye çekiliyomuş
İnterneti kesin dedim ben ama sonuçta kaç kişiye lazım oluyo evde, ve faydası olur mu bilmiyorum, ne yapılabilir sizce

mrb herkese
Birçok ailenin ortak sorunu hakkında önerilerinizi bekliyorum
Benim lise 1. Sınıfa giden kardeşim var ve derslere karşı çok çok ilgisiz, doğal olarak notlarında da düşme var.
Annem güzellikle de söylemiş zorlamış da ama faydası yok...elinde telefon yada bilgisayarın başındaymış sürekli. Bunu kısıtlamaya kalktıklarında küsüp köşeye çekiliyomuş
İnterneti kesin dedim ben ama sonuçta kaç kişiye lazım oluyo evde, ve faydası olur mu bilmiyorum, ne yapılabilir sizce
İnterneti kesmenin çözüm olacağını düşünmüyorum evde olmazsa arkadaşına gider-cafeye gider.Arkadaş çevresi nasıl bir hobisi var mı yoksa kurslara yazdırabilirsiniz hem hobisi olur hem derslerinde ki başarı artabilir.Yüzme,basketbol,boks,tekwando gibi.

İnterneti kesmenin çözüm olacağını düşünmüyorum evde olmazsa arkadaşına gider-cafeye gider.Arkadaş çevresi nasıl bir hobisi var mı yoksa kurslara yazdırabilirsiniz hem hobisi olur hem derslerinde ki başarı artabilir.Yüzme,basketbol,boks,tekwando gibi.
Okulda var böyle aktiviteler ama istemiyor, arkadaşlarıyla dışarda pek görüşmez ama onlarda etkiliyor olabilir çok başarılı değiller çünkü

karşınıza alıp adam akıllı uzunca bi konuşun bence. üniversiteden iş hayatından vs. yani telefonu elinden almak ya da interneti kesmek çözüm olmaz. bunlardan kendi isteği ile uzaklaşabilir. yani bi plan oturtsun. hiç bilgisayarla oynama dmeiyoruz yine oyna ama iki saat oyna, kalanı derse ayır vs gibi... bilemiyorum. ergenlerle uğraşmak zor.

Back
X