- Konu Sahibi angryangel
Arkadaşlar ben 4 aydır Gaziosmanpaşa'da bir dershanede ingilizce ve SBS rehberlik öğretmeni olarak çalışıyorum. İlk başlarda idare ile rehberlik ve ingilizce üzerine anlaşmışken, zamanla sekreterin işleri de bana yıkılmaya başladı. Buna mukabil sekreterimiz de oldukça hadsiz ve çapsız biri. Bu hanımın kız kardeşleri bizim dershanemizde eğitim görmekteler. geçen gün bu kızlardan biri türkçe öğretmenlerimizin birinden birebir alıp alamayacağını sordu. ben de o öğretmenin çok dolu olduğunu söyledim. kız da amaan hocam soru çözümleri de çok dolu oluyor napıcaz dedi. ben de gülerek (ki üslubumun şaka yollu olduğunu bir aptal bile anlardı.) biz o zaman boşuna soru çözümü yapıyoruz dedim. buna çok alınmış ve hemen gidip sekretrimiz olan ablasına söylemiş. sekreter hanım yanıma gelip herkesin içinde bağırmaya başladı. sakin dille izah etmeye çalıştım ve hatta özür de diledim. Ama o daha da çirkinleşip bilmeden konuşmayacaksın o zaman diye bir cümle kullandı. benden hem kıdemce hem de yaşça küçük olduğu için benimle konuşurken haddini bilmesini söyledim. şimdi odamdan telefonla aradığımda suratıma kapatıyor ve bir şey istediğimde yüzüme çarparak veriyor. şimdilik susuyorum bir şey demiyorum. ama sabrım tükenmek üzere...