Ben bu yil lise 4.sinifa geciyorum. Malum universite sinavida git gide yakinlasiyo. Dershane icin gec kaldigimi dusunuyorum, 1 yilda nasil butun konulari calisicam diye. Bir de meslek lisesiyim, altta temelimde yok (( ama sansimi deneyip elimden geleni yapmak istedigim icin derhaneye basliycam.
Ama hangi dershane?? Kultur, fem, birey, ugur,fatih ........ Birsuru dershaneler var. Siz hangisine gidiyorsunuz? Memnun musunuz? Bana hangi dershaneyi onerirsiniz??
Yardiminiza ihtiyacim var ((
Bende bu sene 4. Sınıfım.Femin yayınları çok fazla ve iyi oluyor ama sırf ona göre de değerlendiremeyiz öğretmenleride iyi olmalı ki sende ona göre seçimini yap mesela ben birey dershanesine gideceğim inş. Verimli olur ama muhtemelen farklı yerlerde yaşadığımız için sana öneride bulunamacağım Allah yardımcın olsun canım
bende meslek mezunuyum ilk senemde dershaneye gittim ve hiç bir faydası olmadı canım
sana tavsiyem eksik oldugun derslerden özel ders alsan daha iyi daha faydalı
özellikle matematik ve türkçeden alsan iyi olur diğerleri ezber işi.
benim hala matematiğim yok ve seneye evde hazırlanıp öyle girecem sadece sözelden.
meslek liseleri çok zorluk çekiyor derslerde ki dershanelerde meslek liselerine ayrı bir sınıf açılır senin uğraşman sürekli etüt alman soru çözümlerini kaçırmaman gerekir ben sınav dershanesinde çalışıyorum önerebilirim ancak maddiyatın iyiyse butik dershanelere bakabilirsin oralarda mevcut daha az olduğu için avantajlı olabilir
Geç kalmamışsın zaten dersaneler başlamadı.Antremanlarla matematik 1 alıp işe başlayabilirsin hiç temelin yoksa.Feme gidiyorum bende 12.sınıfa geçtim memnun değilim ders konusunda şubeden şubeye değişir ama dersaneler.Kaynakları falan çok iyi ama sırf kaynakları iyi diyede gidilmez çünkü dışardanda alabilirsin.Hedefin ne bu arada? Paragraf çözmeye başla eksen yayınları bu konuda çok başarılı.Türkçeyi cografyayı hallet derim çünkü sınav telaşıyla matematik korkusundan sözele pek vaktin kalmaz.Durumunuz iyiyse dersaneye yazılmadan özel ders alabilirsin yada dersanede hocaları hiç boş bırakma derim.Ve şubende hangi dersanenin başarı yüksekse oraya git tek tek broşürleri incele hangi bölüme kaç ögrenci gitmiş diye tanıtım derslerine falan gir
Bu sene liseden mezun oldum, feme gittim ama memnun değildim. Kaynakları çok iyi ama ygs ve lys birlikte götürüyor bu başta olumlu durabilir ama ygs sınavına yaklaşma dönemleri lys dinlemiyorsun bile. E haliyle konular kaçıyor. Ama fen bilimlerindeki arkadaşlarım ygs sonrası lys konularına başladılar hem konular oturdu iyi oldu yani. Ayrıca dershanede ciddiyet arayan biriysen femde o yok ve rahatsız edici. Fen bilimlerini öneririm 11. sınıfta ordaydım. İşini iyi yapan bir dershane.
Bende meslek lisesi mezunuyum. Okuduğun bölümle mi ilerleyeceksin ? Ben bölümüm dışında bir bölüm istedim ilk yıl kazanamadım ama muhteşem alt yapı oluşturdum ikinci sene yine aynı dershanye gittim ve kazandım antalyadayım tarih okuyorum. 4 senelik istiyorsan ilk sene kazanamazsan sakın pes etme. Dershane yerine etüt merkezlerine bir bak
İstanbuldaysan kesinlikle cemberlitas femi oneriyorum, kesinlikle islerinde bir numaralar ama orasi erkek subesi sinirli sayida da kiz aliyolar ve o da basari siralamasina gore olmustu, ben gecen sene ordaydim ve 55 kiz almislardi toplamda.zaten cemberlitas subesi sadece basari odakli o yuzden pek sohbeti falan olmuyordu o yonden sıkmazlar yani.ama sistemleri cok oturmustu ve cok ilgililerdi tavsiye ederim