Dersten kaldım moralim çok bozuk

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Bölümüm çok zor, 1 dersten kaldım ve yaz okulunda ders açılmıyor. Üstelik bu ders seneye güz dönemindeki 2 dersin ön şartı. Resmen okulum uzayacak ya sinir stres oldum napmalıyım bilmiyorum emek vermediğim bir ders olsa gam gemiycem yaz okulunda açmamaları da tam bir saçmalık! Buraya da neden yazıyorum bilmiyorum çözüm yok :bicak::bicak:

Sizin gibi bu dersten kalan cok olursa toplanip bolum baskanligina dilekce yazin yaz okulunda acilmasini talep edin.

Kaçıncı sınıfsın ki canım 3 mü? Eğer 1 ya da 2 isen ve güz dersinde alacağın dersler başka derslerin ön şartı değilse neden uzasın?

Okulun tek ders üç ders sınavları varsa ona girebilirsin.
Başka universitelerde yaz okulu açılıyorsa orada da alabilirsin.

2yim, güz dönemindeki 2 dersin ön şartı benim bu kaldığım ders işte alamıyorum yani

Tamam alamıyorsun ama güz dersinde alman gereken dersler başka derslerin ön şartı değilse 4. senende alırsın böylece uzamaz.

Tamam alamıyorsun ama güz dersinde alman gereken dersler başka derslerin ön şartı değilse 4. senende alırsın böylece uzamaz.
Anladım şimdi demek istediğini :)
Güz dönemi dersleri başka bir dersin ön şartı değil fakat ondan sonraki dersleri daha iyi anlama açısından önce almam sanırım daha iyiydi.
Fakat yapacak bir şey yok ders sıralarını bir şekilde değiştiricem sanırım seçmeli sözel dersleri falan aradan çıkartıp bir şeyler yapmam gerekicek :/

Anladım şimdi demek istediğini :)
Güz dönemi dersleri başka bir dersin ön şartı değil fakat ondan sonraki dersleri daha iyi anlama açısından önce almam sanırım daha iyiydi.
Fakat yapacak bir şey yok ders sıralarını bir şekilde değiştiricem sanırım seçmeli sözel dersleri falan aradan çıkartıp bir şeyler yapmam gerekicek :/

Tatlım senin yaşadığını bir sürü insan yaşıyor alttan üstten ders alma vb, güz döneminde seçmeli ve diğer dandik derslere ağırlık vereceksin elini rahatlatmak için gelecekte. Uzamayacak, boşuna moralini bozma :halay:

Tatlım senin yaşadığını bir sürü insan yaşıyor alttan üstten ders alma vb, güz döneminde seçmeli ve diğer dandik derslere ağırlık vereceksin elini rahatlatmak için gelecekte. Uzamayacak, boşuna moralini bozma :halay:
Ya evet ama ilk kez bir dersten kaldım bi de ön şartlı derslerin ön şartı olunca tırstım açıkçası panik oldum :) Bir de bölümün 3 ve 4. sınıflarda çok daha zor olcağını söylüyorlar ben de hemen strese girdim:bicak:
Ama halledilmeyecek bir şey değilmiş ayarlıycam artık bir şekilde :)

Back
X