• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert bende derman kimde

fikrifirar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
103
1
26
İstanbul
kıskanc sinirli kaba saba cogu zaman bencil bir insanla problemli bir ilişki de olsa 2 yıldır devam ediyoruz.. bazen akılalmaz izler bıraktı bende yoruldum dayanamıyorum dediğim günler oldu.. bazense başım ne zaman sıkışsa onun omzu yanımda oldugunu gördüm hüznümüde sevincimide hep onunla paylaştım ondan başka kimsem yok ki benim.. hatıralar anılar birikti..

artık evlenelim diyor bende yavaştan çeyiz yapmaya başladm 25 yasıdayım ama her yeni birşey aldıgımda içim cız ediyor :/ sanki ilerideki mutsuzluguma tanık olacak her biri :( herşey cok güzel secmek cok zevkli.. ama işte içimde sıkıntıyı anlamadım.. acaba ben aşık değilmiyim

Son düzenleme:
Bence seninki saplantılı bir durum olmus karsındakinin nası bi insan oldugunu bilerek mutsuz olacağını tahmin ederek bu işe adım atıyorsun vazgecmeyi denedinmi??bile bile kendini atese atma bence iyice etraflıca bi düşün istersen kendini mutsuzluga atma kendini

kıskanc sinirli kaba saba cogu zaman bencil bir insanla problemli bir ilişki de olsa 2 yıldır devam ediyoruz.. bazen akılalmaz izler bıraktı bende yoruldum dayanamıyorum dediğim günler oldu.. bazense başım ne zaman sıkışsa onun omzu yanımda oldugunu gördüm hüznümüde sevincimide hep onunla paylaştım ondan başka kimsem yok ki benim.. hatıralar anılar birikti..

artık evlenelim diyor bende yavaştan çeyiz yapmaya başladm 25 yasıdayım ama her yeni birşey aldıgımda içim cız ediyor :/ sanki ilerideki mutsuzluguma tanık olacak her biri :( herşey cok güzel secmek cok zevkli.. ama işte içimde sıkıntıyı anlamadım.. acaba ben aşık değilmiyim

bu adamın nesine guvenip evlenme kararı aldınız anlamadım,
daha 2yıllık iliskide bu kadar kotu yonlerini farkettiyseniz evlenince gulluk gulistanlık bir hayat olur mu zannediyorsunuz...

ceyizinizi yapmayı cok istiyorsanız devam edin ama evlenecegim herhangi bir adam niyetiyle... aynı annelerin kızları icin yaptıgı gibi.

Back
X