Dert bitermi

Sussskun

Sebepsiz
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
435
564
303
41
İstanbul
Daha önceki konularda zaten bahsetmiştim burada sadece baba oğul çatışması arada kalan ben sadece size şunu sormak istiyorum Genç 19 yaşında babası yanında çalışmasını istiyor çalışmıyor şu aralar zaten çok fevri bana karşı bile aynı şekilde birkaç defa babası kapıyı gösterdi en son dün kovmuş valizini almış çıkmış ben evde değildim babamın yanındaydım arada taradık falan arkadaşı oraya getirdi o zaman bana dedi ki eşim ya ben ya çocuklarım şimdi akşam eve geldik oğlum evde eşim evde birbirlerini görmeseler de herhangi bir sorun yok sabahleyin yine bir sorun yok şimdi yemeğe gelecek diye gelmeyeceğim neden gelmiyorsun diyorum ben sana söylemiştim ya ben ya o sen onu seçtin ben kimseyi seçmedim ben ne eşimden ne evladımdan geçerim neden her şey bir annenin üstüne bu kadar yüklenir ya da neden benim üstüme sen bu kadar geliyorsun veya da sadece dertleşmek istiyorum

iyi de tek sizin cocugunuz mu onun da cocugu cok saçma ya

Çocuğun babası üvey galiba. Ne demek evladına kapıyı göstermek? Herhalde üvey baba diye düşündüm. Öz baba nasıl bunu yapar.

Oğlunuza başka iş bulsun, ne diye çalışmaya zorluyor?

genelde anneler erkek çocuğunu şımartır, babada kızınca, anne oğul takım olup babayla Takışr. Eğer baba makul birisi ise, o zaman babayı çok dışlamak mantıklı değil. Eşinizle konuşun bir ara yol bulmaya çalışsın. Çocuğun ne yaptığını anlatmamışsınız, belki de babayı kızdırdı

Çocuğun tam ergen dönemleri. Eşinizle konuşun. Çok fazla üstüne gitmeyin çocuğun. Mazallah yanlış arkadaş ortamlarında arar ilgiyi sevgiyi falan
Anne baba yeri geldiğinde tepki göstermeli tabiki bu normal olan. Ama fazla uzatmadan

Yuh ya evladınla kendi arasında tercih mi istiyor.bu nasıl mantık. 19 yaşındaki çocuk dövülür mu genç bu deliakiyor kanı.

Hanımefendi sizin çocuğunuz yüz kızartıcı bir suç mu işledi ? 19 yaşında hayatın başında, çaresiz bir genci evden kovan adama haddini bildiremiyor musunuz ?
Ya bu adam bu çocuğu evden bu sebeple kovuyorsa bu kavgalar, travmaların öncesi de mutlaka vardır. Niye evladınızı “ rağmen “ sevemiyorsunuz.
Çocuk bu hikayede en normal olan kişi bence

Belli ki baba kendince ders vermeye çalışıyor yolu yanlış o ayrı konu..
Ben şunu anladım sanki çocuğunuz ne yaparsa yapsın verilen cezaları siz tolera ediyorsunuz ve baba da bundan rahatsız.
Çocuğunuz eğer gerçekten çok fevri ise bunu düzeltme yolunu birlikte seçmeli ve karar vermelisiniz eşinizle.
Bir karar almalı ve net bir şekilde bunu uygulamalısınız tabi bu evden kovmak değil daha makul şeyler olmalı.
Ama baba çocuktan çok şey bekliyorsa da bunu siz anlatamazsınız ancak sohbetine ve sözüne değer verdiği bir aile büyüğünüz varsa ondan rica edin ve eşinizin bu yaptığının ileride çocuğunuz için kötü sonuçlar doğurabileceğini ve yaklaşımının yanlış olduğunu kendisine anlatsın.

Ne yapıyorsanız ortak yapın bir taraf sürekli cezalandırır ve diğer tarafta sürekli bunu affederse çocuk iyice arsızlaşır..

Öncelikle, 8 satırlık cümle olmaz; nokta virgül kulanmayı öğrenin.
Bakın kimse anlamamış öz oğlunuz mu, babası mı üvey, eş mi 19 yaşında, bilmemne mi, 50 tane soru soruluyor.

Insan ne olursa olsun evladını nasıl evden kovabilir, nasıl kendine rakip olarak görebilir? Bir yaşıma daha girdim.. Sakın oğlunuzu yalnız bırakmayın, şimdiki zamanda dışarısı çok tehlikeli.. Sonra dizlerinizi döversiniz, çok pişman olursunuz ama geri dönüşü olmaz..

Konunuzu biraz düzenleyip anlatır mısınız, kim ne yaşamış anlaşılmıyo. Baba öz mü, eski evliliktem gelen çocuk mu , konu ne hiçbir şey anlaşılmıyo ne yazdığınız belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…