Daha önceki konularda zaten bahsetmiştim burada sadece baba oğul çatışması arada kalan ben sadece size şunu sormak istiyorum Genç 19 yaşında babası yanında çalışmasını istiyor çalışmıyor şu aralar zaten çok fevri bana karşı bile aynı şekilde birkaç defa babası kapıyı gösterdi en son dün kovmuş valizini almış çıkmış ben evde değildim babamın yanındaydım arada taradık falan arkadaşı oraya getirdi o zaman bana dedi ki eşim ya ben ya çocuklarım şimdi akşam eve geldik oğlum evde eşim evde birbirlerini görmeseler de herhangi bir sorun yok sabahleyin yine bir sorun yok şimdi yemeğe gelecek diye gelmeyeceğim neden gelmiyorsun diyorum ben sana söylemiştim ya ben ya o sen onu seçtin ben kimseyi seçmedim ben ne eşimden ne evladımdan geçerim neden her şey bir annenin üstüne bu kadar yüklenir ya da neden benim üstüme sen bu kadar geliyorsun veya da sadece dertleşmek istiyorum
genelde anneler erkek çocuğunu şımartır, babada kızınca, anne oğul takım olup babayla Takışr. Eğer baba makul birisi ise, o zaman babayı çok dışlamak mantıklı değil. Eşinizle konuşun bir ara yol bulmaya çalışsın. Çocuğun ne yaptığını anlatmamışsınız, belki de babayı kızdırdıDaha önceki konularda zaten bahsetmiştim burada sadece baba oğul çatışması arada kalan ben sadece size şunu sormak istiyorum Genç 19 yaşında babası yanında çalışmasını istiyor çalışmıyor şu aralar zaten çok fevri bana karşı bile aynı şekilde birkaç defa babası kapıyı gösterdi en son dün kovmuş valizini almış çıkmış ben evde değildim babamın yanındaydım arada taradık falan arkadaşı oraya getirdi o zaman bana dedi ki eşim ya ben ya çocuklarım şimdi akşam eve geldik oğlum evde eşim evde birbirlerini görmeseler de herhangi bir sorun yok sabahleyin yine bir sorun yok şimdi yemeğe gelecek diye gelmeyeceğim neden gelmiyorsun diyorum ben sana söylemiştim ya ben ya o sen onu seçtin ben kimseyi seçmedim ben ne eşimden ne evladımdan geçerim neden her şey bir annenin üstüne bu kadar yüklenir ya da neden benim üstüme sen bu kadar geliyorsun veya da sadece dertleşmek
Yuh ya evladınla kendi arasında tercih mi istiyor.bu nasıl mantık. 19 yaşındaki çocuk dövülür mu genç bu deliakiyor kanı.Daha önceki konularda zaten bahsetmiştim burada sadece baba oğul çatışması arada kalan ben sadece size şunu sormak istiyorum Genç 19 yaşında babası yanında çalışmasını istiyor çalışmıyor şu aralar zaten çok fevri bana karşı bile aynı şekilde birkaç defa babası kapıyı gösterdi en son dün kovmuş valizini almış çıkmış ben evde değildim babamın yanındaydım arada taradık falan arkadaşı oraya getirdi o zaman bana dedi ki eşim ya ben ya çocuklarım şimdi akşam eve geldik oğlum evde eşim evde birbirlerini görmeseler de herhangi bir sorun yok sabahleyin yine bir sorun yok şimdi yemeğe gelecek diye gelmeyeceğim neden gelmiyorsun diyorum ben sana söylemiştim ya ben ya o sen onu seçtin ben kimseyi seçmedim ben ne eşimden ne evladımdan geçerim neden her şey bir annenin üstüne bu kadar yüklenir ya da neden benim üstüme sen bu kadar geliyorsun veya da sadece dertleşmek istiyorum
Çocukçocuğunuz mu 19 yaşında eşiniz mi
Yok öz ilk oglumuzÇocuğun babası üvey galiba. Ne demek evladına kapıyı göstermek? Herhalde üvey baba diye düşündüm. Öz baba nasıl bunu yapar.
Oğlunuza başka iş bulsun, ne diye çalışmaya zorluyor?
Öncelikle, 8 satırlık cümle olmaz; nokta virgül kulanmayı öğrenin.Daha önceki konularda zaten bahsetmiştim burada sadece baba oğul çatışması arada kalan ben sadece size şunu sormak istiyorum Genç 19 yaşında babası yanında çalışmasını istiyor çalışmıyor şu aralar zaten çok fevri bana karşı bile aynı şekilde birkaç defa babası kapıyı gösterdi en son dün kovmuş valizini almış çıkmış ben evde değildim babamın yanındaydım arada taradık falan arkadaşı oraya getirdi o zaman bana dedi ki eşim ya ben ya çocuklarım şimdi akşam eve geldik oğlum evde eşim evde birbirlerini görmeseler de herhangi bir sorun yok sabahleyin yine bir sorun yok şimdi yemeğe gelecek diye gelmeyeceğim neden gelmiyorsun diyorum ben sana söylemiştim ya ben ya o sen onu seçtin ben kimseyi seçmedim ben ne eşimden ne evladımdan geçerim neden her şey bir annenin üstüne bu kadar yüklenir ya da neden benim üstüme sen bu kadar geliyorsun veya da sadece dertleşmek istiyorum
Insan ne olursa olsun evladını nasıl evden kovabilir, nasıl kendine rakip olarak görebilir? Bir yaşıma daha girdim.. Sakın oğlunuzu yalnız bırakmayın, şimdiki zamanda dışarısı çok tehlikeli.. Sonra dizlerinizi döversiniz, çok pişman olursunuz ama geri dönüşü olmaz..Daha önceki konularda zaten bahsetmiştim burada sadece baba oğul çatışması arada kalan ben sadece size şunu sormak istiyorum Genç 19 yaşında babası yanında çalışmasını istiyor çalışmıyor şu aralar zaten çok fevri bana karşı bile aynı şekilde birkaç defa babası kapıyı gösterdi en son dün kovmuş valizini almış çıkmış ben evde değildim babamın yanındaydım arada taradık falan arkadaşı oraya getirdi o zaman bana dedi ki eşim ya ben ya çocuklarım şimdi akşam eve geldik oğlum evde eşim evde birbirlerini görmeseler de herhangi bir sorun yok sabahleyin yine bir sorun yok şimdi yemeğe gelecek diye gelmeyeceğim neden gelmiyorsun diyorum ben sana söylemiştim ya ben ya o sen onu seçtin ben kimseyi seçmedim ben ne eşimden ne evladımdan geçerim neden her şey bir annenin üstüne bu kadar yüklenir ya da neden benim üstüme sen bu kadar geliyorsun veya da sadece dertleşmek istiyorum
Nekadar da özenle yazmışsın tebrik ediyorumÖncelikle, 8 satırlık cümle olmaz; nokta virgül kulanmayı öğrenin.
Bakın kimse anlamamış öz oğlunuz mu, babası mı üvey, eş mi 19 yaşında, bilmemne mi, 50 tane soru soruluyor.
"Ne kadar" ayrı yazılır, cümle sonuna nokta koyulur.Nekadar da özenle yazmışsın tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?