Dert bitmiyor arkadaslar, dert stne dert ekleniyor.

madina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
18
0
86
40
Diğer
slm aleykum!turkcem iyiolmadigi icin ozur dilerim.size kendi haqqimda bi sey anlatib yureyimi biraz rahatlatmaq isytiyorum.benim babam ve annem ikiside agir hasta oldular hemde ikisi ayni anda. ikisinide agir ameliyyat bekliyor.hatta doktorlar bele buna tam yasam qarantisi vermiyor.ben kendim onlardan uzaqda yasadigimicim icin bunlarin hepsini dun oyrendim ve kahr oldum.sadece size derdimi anlatib hafifletmek istedim.sizi eyer yordumsa kusura bakmayin.

Konunuzu içeriği gereği bu bölüme taşıdım

Geçmiş olsun ailenin yanında onlara destek olabilecek bir kardeş vs yokmu tel edip haberleşebileceğin

Allah acil şifalar versin canım. Kötü düşünme iyi olacaklar inşallah.
Hayat malesef bizi sınıyor...Bir an önce sağlıklarına kavuşsunlar....
:teselli:

çok geçmiş olsun,iyileşirler,iyi düşün lütfen.Yanlarına gitme imkanın yok mu?

geçmiş olsun.tüm imkanlarınızı seferber edip onların yanına gitmenizi tavsiye ederim...

Yanlarına gidebiliyorsanız gitmelisiniz.
Ana Baba Bambaşka birşey...

Geçen sene bende Anne ve babamı aynı anda kaybettim.üstelik hasta bile değillerdi..
Allah acılarını göstermesin cnm..Acil şifalar dilerim

Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin.
Ama imkanlarınızı zorlayıp ailenizi görmeye gidin. Sonradan daha çok üzülürsünüz.

ailenin yanına g,demiomusun cnm ay cok üzüldüm alllahım acil sifalar versin

her seycin sag olun arkadaslar!ben kendim turkiyeli olmasamda.azeri turkum.sizin yaninizda kendimi hic qarib gibi hiss etmyorum.insallah en kisa zamanda ailemin yanina gidiyorum.anne baba cok onemli insancin tabi her cocuk annesini kadrini bilmiyor malasef.iste hayatin bu yonleride var malesef.desteyinize gore tesekkurler

Cok gecmis olsun canim, anne baba hastalaninca hic birseye benzemiyor, Allah acil sifalar versin.

çok geçmiş olsun. tıp çok ilerledi canım insallah tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar.

eminim ki düzeleceklerdir moralini yüksek tut ki onlara destek olabilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…