Dert bitmiyor ki...

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
323
napiyim bn bu telefonu bilmiyorum ki..sorun telefonda mı ahtlardamı anlamadım bana teslim raporu geliyo ama msj karsı tarafa gtmiyo
erkek ark.mın anneannesi vefat etti bugun yanndaydım zaten kac sattr msj atıyorum cvp yok meger gtmemiş msjlarım az önce msj geldi.sen hiç merake tmiyomusun bni millet yarım satte bi soruyo nasılsın diye.. aradım hmn söyledim.kızdı tabi yine..of of üzgün zaten üstüne gtmekte istemiyrum. acıkladım ne oldugunu da kapat kapat dedi bu gece msj bekleme bnden dedi suratıma kapadı..
napiyim bn şimdi bunu

(not: ufak sorun biliyorum ama dert işte bitmiyo ki..)mafoldumben

sıkıntılı oldugu icin oyle demiştir her ilişkide oluyor boyle seyler sende bu gece hiç arama yarın konusursunuz

Bence hiç üzerine gitme canım,zaten zor bir dönemde birde sen tartışıp üzme onu.Sen haklısın telsim veya telefon yüzünden msjın gitmemiş ama bu şuan tartışılcak bir konu değil bence.Kendi haline bırak,sonra konuşur açıklarsın durumu tekrar.Ve aramadığını düşünerek yaptığı tavırları için biraz anlayış göster,kendinide üzmea.s.

bence onu sevdigini söyleyen bir mesaj at ve durumu acıkla olmadı fazla takma güveniyorsa zaten inanır olmadı yarın konuşursunuz

Mesaj icat oldu mertlik bozuldu demişler (kim demişse artık) Keşke mesaj atacağınıza arayıp konuşsaydınız.
Neyse üzüntüsünden öyle söylemiştir, sakinleşince durum düzelir, üzerine gitmeyin.
Bu arada başınız sağolsun.

Back
X