dert cok derman yok

aynen öyle bunu anlaman bile iyi bir adımdır geç kalınmış değil yapabilirsin

sagolun .evet bır adım onde olmak ıstıyorum .ama ıste banada hak verın ben kotu bır anne degılım boyle cocuga bakmak sabır gerektırır her ınsanında bellı bır sabrı var genede ıyı dayandıgımı zannedıyorum arkadada 2 cocuk daha var kolay degıl hepınızın benı anlamasını ıstıyorum

tesekkur ederım ben bu ram dedınızi anlayamadım hastanelerde oluyormu yoksa sadece capadamı telefonlamı randevu yoksa ınternetlemı cunku ben anadolu yakasında oturuyorum karsıya gıdene kadar numaralar bıtero yuzden sordum lutfen kusuruma bakmayın

Rehberlik Araştırma Merkezi.

Size en yakın Ram'ı netten ögrenebilirsiniz...

Zor çocuğu olan anneleri ancak zor çocukları olan anneler anlar. Hiç bir aklı başında bir anne evladından kurtulmak istemez. Annelerde insan ve sabırlarının tükendiği çaresiz kaldığı anlar olabilir. Bende çocuk hasreti çekerek kavuştum evladıma, ama bu anne gibi çaresiz kaldığım anlar o kadar çok oluyor ki. Üstelik biz pedagog psikolog çocuk psikiyatristi hepsine gitmemize rağmen bebekliği de dahil 6 yıllık bir mücadele veriyoruz. Dünyanın en zor görevi,işi eğer çocuğunuzun özel durumu varsa daha da katlanıyor zorluğu.

Allah sabır ve dayanma gücü versin size de, muhakkak çocuk psikiyatristinden yardım almalısınız, umarım faydasını görürsünüz.

Son düzenleme:
Zor çocuğu olan anneleri ancak zor çocukları olan anneler anlar. Hiç bir aklı başında bir anne evladından kurtulmak istemez. Annelerde insan ve sabırlarının tükendiği çaresiz kaldığı anlar olabilir. Bende çocuk hasreti çekerek kavuştum evladıma, ama bu anne gibi çaresiz kaldığım anlar o kadar çok oluyor ki. Üstelik biz pedagog psikolog çocuk psikiyatristi hepsine gitmemize rağmen bebekliği de dahil 6 yıllık bir mücadele veriyoruz. Dünyanın en zor görevi,işi eğer çocuğunuzun özel durumu varsa daha da katlanıyor zorluğu.

Allah sabır ve dayanma gücü versin size de, muhakkak çocuk psikiyatristinden yardım almalısınız, umarım faydasını görürsünüz.

sagol canım allah sızede sabır ve kolaylık versın dedıgınız gıbı yasayan daha ıyı anlıyor

Back
X