dert değil ama bna dert oldu :)

challim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
333
134
133
Kızlarrr

Linkteki Şarkıyı hep dinliyorum... Korece bir şarkı ama idol yani genç adamlardan oluşan bir grup tarafından söyleniyor...

kafama takılan ise.. bu şarkının çok tanıdık gelmesii.. Ama bir türlü bulamadım.. sanki 80 lilerin mi 60lılarınmı şarkısı ne.. Küçükken dinlediğime eminim... Arkadaşlarım dinledi.. Ailem hepsine tanıdık geldi.. Ama bir türlü orjinalini kimin söylediğini hatırlayamadım dilimin ucunda ama birtürlü hatırlayamadım... Allah başka dert vermemiş gibi dert oldu bana..

Özellikle... 1:15 ten sonrası çok tanıdık.. Sizede tanıdık geliyormu..

Bana korece sarki da dinlettin ya, sana helal olsun.

hatırlayamıyorum valla okadar tanıdık geliyorki.. beynim gitti.. kimdi kimdi kimdi.. tek bana değil herkese tanıdık geliyor.

Çok cool arkadaşlar yahu.
Şarkı tanıdık gelmedi, ilk aklıma se7en geldi ama değil.
Bu arada sizin koreli arkadaşla gelişmeler var mı?

Şarkı bana da tanıdık geldi ama çıkartamıyorum. Belki tanıdık tınılar kullanıldığı için bize öyle geliyor, bu kadar adam ille tanıdrdık hangi şarkı olduğunu.
Belirtmeden geçemeyeceğim acabası neden bu Koreli emmiler böyle taş? Adamlar resmen benden daha güzel , dur bir daha izleyeyim şu videoyu.

ben bu adamları beğenmiyorum.. begendiğim tek adam var.. ama şarkıyı bi türlü bulamadım..

Vee "Dert değil ama bana dert oldu ekolü"
Devamını bekliyoruz
Şarkı güzelmiş bunu da playliste atıyom ben

Nakarat kismi tanidik . Virus gibi bize de bulastirdi.
napim valla içime oturdu.. nakarat kısmını sanki küçükken duymuş gibiyim.. böyle birşeyi bulamayıncada deli oluyorum..

Canım sarkının tınısı bana "Emilia-Big Big World" şarkısını anımsattı. Doksanlı yıllarda bir reklamda kullanılmıstı.

Canım sarkının tınısı bana "Emilia-Big Big World" şarkısını anımsattı. Doksanlı yıllarda bir reklamda kullanılmıstı.

Evet biraz andırıyor ama.. nakarat kısmı çok tnıdık bi bulamadım. Meşhur biri söylüyor gibii. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…