dert degil ama danismak istedim

canım mağaza mağaza dolaşmana bile gerek yok. artık internet var :))

ben tr de olduğum halde vaktim de komple boş olduğu halde mobilyamı internetten seçtim. sadece bölge bayii isimlerini aldım. ve gidip parasını verip sipariş ettik. inan misafirodamı hiç görmeden komple internetten aldım halılarımı da öyle. netten karar verip mağazaya gittik hep :)
hiçbirşey alışerişe engel değildir. geçen sene şubatta çok kar yağmamıştı. sorun olmaz sen rahat ol.

Zaten kış olunca Türkiyedekiler dışarı çıkmıyor
Alışveriş yapmıyor , gezmiyor
Yaza kadar evimizdeyiz zaten bizler

Hayy allahım ya

canım mağaza mağaza dolaşmana bile gerek yok. artık internet var :))

ben tr de olduğum halde vaktim de komple boş olduğu halde mobilyamı internetten seçtim. sadece bölge bayii isimlerini aldım. ve gidip parasını verip sipariş ettik. inan misafirodamı hiç görmeden komple internetten aldım halılarımı da öyle. netten karar verip mağazaya gittik hep :)
hiçbirşey alışerişe engel değildir. geçen sene şubatta çok kar yağmamıştı. sorun olmaz sen rahat ol.

canim internetten zaten bakiyorum ama güvenemem ki hem yinede gidip yerinde görmem gerek ya..

offfff hala düsünüyorum yaa..
yoksa nisandami gitsem diye

ya sormak istedim ben sadece.
size kolay gibi görünebilir ama almanyadan kalkip türkiyeye gelmek hemde kisin öyle kolay olmayabiliyor bazen. ucaklar bile iptal olurken. sormak istedim sadece.
gelirim sonra bu sebeplerden dolayi istedigim gibi bakamazsam mobilyaya iyi olmaz. haliyle düsünmem gerek. sonucta bi kere aliniyo dimi.
yinede tesk ederim yorumlariniz icin
Ilkbahar da git bence...

Ki$in çok hasta oluyormusunuz? Ankaranin sogugu baya soguk oluyor benim donmaktan e$ya bakmaya halim kalmami$ti Allah'tan sadece nikah yapilmi$ti o dönem :3:
Bir de sen ba$ka bir yerde kaliyorsun sanirim ve arabayla her ali$veri$ için Ankaraya mi gelceksin? Eger öyle yapcaksan elbette zor olur.

Oglan evi seni misafir etsin canim git gel olmaz ki ama...

Ilkbahar da git bence...

Ki$in çok hasta oluyormusunuz? Ankaranin sogugu baya soguk oluyor benim donmaktan e$ya bakmaya halim kalmami$ti Allah'tan sadece nikah yapilmi$ti o dönem :3:
Bir de sen ba$ka bir yerde kaliyorsun sanirim ve arabayla her ali$veri$ için Ankaraya mi gelceksin? Eger öyle yapcaksan elbette zor olur.

Oglan evi seni misafir etsin canim git gel olmaz ki ama...

canim evet hassasim ben biraz.. hasta olmaktan ziyade gidip gelmeyi düsünmüstüm ben..
bide hastalanirsam dahada kötü olur. bosu bosuna gitmis olacagim türkiyeye.

nisanlim kendiside ankarada kalmiyor. birlikte gidecegiz ankaraya orda akrabalarda kalacagiz bi iki gün falan sonra esyalarimizi alip dönecegiz.

canim evet hassasim ben biraz.. hasta olmaktan ziyade gidip gelmeyi düsünmüstüm ben..
bide hastalanirsam dahada kötü olur. bosu bosuna gitmis olacagim türkiyeye.

nisanlim kendiside ankarada kalmiyor. birlikte gidecegiz ankaraya orda akrabalarda kalacagiz bi iki gün falan sonra esyalarimizi alip dönecegiz.

I$te sen bunu söyleyeceksin ona göre arkada$lar yorum yapsinlar. Ba$kasinin evinde kalip rahat rahat gezebilcekmisin yani git gel olmaz ama bir evde kalcaksan güzel. 2 günde de halledebilirmisiniz bilmem. E$in olcak ki$i de Ankara'dan degilmi$. Ozaman sen Ankarali bayanlardan beyaz e$ya, mobilya alincak yerleri sor onlari söylesinler.

İnternetten eşya bakabilirsin canım şimdiden. Ne alacağını aşağı yukarı belirler ve internette mağazası olmayan 3-4 yer gezip son kararını verirsin.

İnternetten eşya bakabilirsin canım şimdiden. Ne alacağını aşağı yukarı belirler ve internette mağazası olmayan 3-4 yer gezip son kararını verirsin.

canim zaten internetten baktim
ankara sitelerden almayi düsünüyoruz. begendigim modeller var gidip görücez iste..

yaa simdi bide martta mi gitsem acaba diyorum.. nisana kadar beklememiz gerekmez o zaman.. ama hava sartlarida subattaki kadar kötü olmaz dimi...
yinede okulumdan kalicam 2 hafta martta gidersem..
bilmiyorumkii... bir ayda hava durumu o kadar farkedermi..

Back
X