- 17 Nisan 2015
- 695
- 755
- 103
- 35
- Konu Sahibi bademmelek
-
Yok farz etmek Evet iyiymişBazen cozum az beklentidir..aramadilar mi ok..aramasinlar..gecti o cocukluk zamanlari..aramadilar diye surat asmam laf sokmam yok farz eder gecerim..hayatinizin merkezine koymayin onlari..en degerli sizsiniz
haklısınız sonuçta yapılacak şey arayıp moral vermek geçmiş olsun demek,biraz ayıp etmişler bunu eşinize değil ama kayınvalidenize ve görümcenize hissettirmekte fayda var bazen insanlara basit gelen şey bazılarımız için önemli olabiliyor.Iyi aksamlar güzel bayanlar, annem covit19 ve bir haftadır da hastanede baska bir hastaya bakıyor ikiside pozitif durumda annemden baska bakacak kimse olmadığı için o halde annem kalıyor 8 gün oldu halen hastanedeler bende babama ve kardeşime yemek götürüyorum karantida olduğu için cikamiyorlar anneme ihtiyaç oldugu şeyleri götürüyorum ımkanim oldukça yetişmeye calisiyorum 2 evladım var birisi daha ufak konuya gelecek olursam beni ne kayınvalidem aradi ne görümcelerim insan bu zor zamanda bekliyor manevi olarak destek beklemek hakkım degil mi arayıp gecmis olsun demek insallah iyi olacaklar demek zormu ben mi alınganlık ediyorum esime soyledim kulak arkası etti normalde takilmam ama bu sefer kirildim sizde haksız mıyım.
Gayet haklısın bence. Umursama derim, sen hayatına bak. Ben hiç bir kötülüğün insanların yanına kar kaldığına inanmıyorum. Sırası gelir herşeyin.Iyi aksamlar güzel bayanlar, annem covit19 ve bir haftadır da hastanede baska bir hastaya bakıyor ikiside pozitif durumda annemden baska bakacak kimse olmadığı için o halde annem kalıyor 8 gün oldu halen hastanedeler bende babama ve kardeşime yemek götürüyorum karantida olduğu için cikamiyorlar anneme ihtiyaç oldugu şeyleri götürüyorum ımkanim oldukça yetişmeye calisiyorum 2 evladım var birisi daha ufak konuya gelecek olursam beni ne kayınvalidem aradi ne görümcelerim insan bu zor zamanda bekliyor manevi olarak destek beklemek hakkım degil mi arayıp gecmis olsun demek insallah iyi olacaklar demek zormu ben mi alınganlık ediyorum esime soyledim kulak arkası etti normalde takilmam ama bu sefer kirildim sizde haksız mıyım.
tavsan daga kustu durumu olusturmayin ama.. acikca soyleyin. el miyim, kiziniz degil miyim, bu ailenin bir parcasi degil miyim neden kimse aramadi sormadi deyin.. hayret bir sey ne insanlar var ya..Ben covid olduğumda benimkiler de aramadı :) eşim hastanede yattı 1 hafta onu arıyorlarmış beni aramadılar ben evde yalnızdım. Bi ihtiyacım varmı diye sormadılar hastaydım çıkamazdım da. Bende o günden sonra arama mesafe koydum.. Normalde covidden çok korkan insanlar olmamak için aşırı dikkat ederler bana karşı böyle düşüncesiz olmaları beni üzdü açıkçası. Bende onları aramıyorm sormuyorm, laf aramızda hayırsız gelin olmusum, aramadığım için kendileri öyle diyor
Aradan 5 ay geçti. Anlayacak zihniyette olan insanlar değil o yüzden anlatmadım. Ama sonradan anladılar kendileri arıyor ben aramam gitmem çok yakın olmalarına rağmen davet ederlerse gidiyorm bazen. Eskiden çat kapı giderdim çok yakınlar çünkütavsan daga kustu durumu olusturmayin ama.. acikca soyleyin. el miyim, kiziniz degil miyim, bu ailenin bir parcasi degil miyim neden kimse aramadi sormadi deyin.. hayret bir sey ne insanlar var ya..
Ben de sevdiklerine değer veren ve bunu fazlasıyla belli eden bir insandım artık bana kim ne kadar değer veriyorsa o kadar değer veriyorum. Misal uzun süredir abimin eşini arayıp sormuyorum bir buçuk ay önce kendisi aradı noldu bana kirildin mı diye. Ben de hayır kimseyle uğraşacak kırılacak kusecek vaktim yok benim dertlerim yeterli bana onlarla uğraşıyorum dedim. Eşim işi gereği ve korona yüzünden aylardır eve gelemiyo. Biz taşındık küçük bebeğim ve ben başka bi şehire yerlestik. Arayıp hayırlı olsun vs demedi bi şeye ihtiyacın var mı demedi. Umurumda değil havalar ısınınca tatil için ancak gelmeyi bilir. O vakit de ben uygun olamicam. Herkese hak ettiği deger kadar anlam yükleyip değer vermek gerekir. Onlar taşınırken ben gidip tüm evini temizledim salakmisim kendisi yavaş yavaş halletseymis.Iyi aksamlar güzel bayanlar, annem covit19 ve bir haftadır da hastanede baska bir hastaya bakıyor ikiside pozitif durumda annemden baska bakacak kimse olmadığı için o halde annem kalıyor 8 gün oldu halen hastanedeler bende babama ve kardeşime yemek götürüyorum karantida olduğu için cikamiyorlar anneme ihtiyaç oldugu şeyleri götürüyorum ımkanim oldukça yetişmeye calisiyorum 2 evladım var birisi daha ufak konuya gelecek olursam beni ne kayınvalidem aradi ne görümcelerim insan bu zor zamanda bekliyor manevi olarak destek beklemek hakkım degil mi arayıp gecmis olsun demek insallah iyi olacaklar demek zormu ben mi alınganlık ediyorum esime soyledim kulak arkası etti normalde takilmam ama bu sefer kirildim sizde haksız mıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?