- 16 Aralık 2013
- 778
- 454
- 323
- Konu Sahibi pamukprenses60
-
yuzme biliyormussunuz,sorunu tam olarak anlayamadim :s rezil olmakmi? :26:
evetttt bıde bıyere falan carparız aman ne bılım rezıl olmaktan bı tuhaf oluyorum bende tam olarak bılmıyorum denız sonucta acıga cıkıyosun
kusura bakmayin ama kahkaha attim cunku benim annemde boyle ama o yuzme bilmiyor o yuzden her feribota binisimizde ya su alirsa ya bogulursak der durur onun o aceleci urker hali aklima geldi
ben yüzme bilmediğim için sandala ancak bir yerden kaçıyorsak binerim herhalde
arkadaslar herkeze merhaba ya ınsanların bole fobılerı olur ya bende sızden fıkır ve destek ıstıcektım hıc uzatmıyayım benım sandal mı kayıkmı ne denılıyo tam olarak ıste sandala fobım var yuzmeyı bılıyorum eşimde cok sevıyo sandala bınıp balık tutmayı gecen bınım dedım korktum eşimde korkumu yenmemı ıstıyo teklıfın benden gelmesını ıstıyor ama cok korkuyorum düşerim dıye bogulmaktan degılde rezıl olmakta var ne bılım sacmalıyomuyum anlamadımbenımde destege ıhtıyacım var yada cesarete dıyım
Sandal hic güvenli gelmiyor bana, üstelik acılıyorsunuz da. Allah korusun bi devrilse rezil olmayı bırak kaç mt derinlikte ne olacağı da belli değil.
sandal fobın yok..su da boğulmaktan korkuyorsun,halbukı hepımız cok severiz..
aynen ya severım aslında kucukken bınmıstım denızı cok sevıyorum o ayrı
ben suyu cok sevıyorum ama yanımda kımse olmayacak..
cunku bana cok su sakası yapıldı..alıp denıze atmak gıbı..
dolayısıyla sudan degıl,sudayken yanımda durana fobım var..
ben yüzme okuluna gıdıp,yüzme öğrenemeyen,denız kıyısında yasıyan,suda tıkanan,yınede suyu sevıyorum dıyen bırıyım..
Acilcakmissiniz zaten, denizin ortasinda kime rezil olacaksiniz ki? Bogulma korkusu varsa can yelegi hep ustunuzde olsun, birsey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?