dert degıl ama fobı dıyelım

pamukprenses60

Kocasının Prensesi=)
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
778
454
323
arkadaslar herkeze merhaba ya ınsanların bole fobılerı olur ya bende sızden fıkır ve destek ıstıcektım hıc uzatmıyayım benım sandal mı kayıkmı ne denılıyo tam olarak ıste sandala fobım var yuzmeyı bılıyorum eşimde cok sevıyo sandala bınıp balık tutmayı gecen bınım dedım korktum eşimde korkumu yenmemı ıstıyo teklıfın benden gelmesını ıstıyor ama cok korkuyorum düşerim dıye bogulmaktan degılde rezıl olmakta var ne bılım sacmalıyomuyum anlamadımbenımde destege ıhtıyacım var yada cesarete dıyım

evetttt bıde bıyere falan carparız aman ne bılım rezıl olmaktan bı tuhaf oluyorum bende tam olarak bılmıyorum denız sonucta acıga cıkıyosun

kusura bakmayin ama kahkaha attim cunku benim annemde boyle ama o yuzme bilmiyor o yuzden her feribota binisimizde ya su alirsa ya bogulursak der durur onun o aceleci urker hali aklima geldi

kusura bakmayin ama kahkaha attim cunku benim annemde boyle ama o yuzme bilmiyor o yuzden her feribota binisimizde ya su alirsa ya bogulursak der durur onun o aceleci urker hali aklima geldi

ben ferıbottn falan ne bılım gemı tekne cok severım hıc korkmamda sandal kucuk ya korku ıste annenızı anlıyabılıyorum

ben yüzme bilmediğim için sandala ancak bir yerden kaçıyorsak binerim herhalde

Sandal hic güvenli gelmiyor bana, üstelik acılıyorsunuz da. Allah korusun bi devrilse rezil olmayı bırak kaç mt derinlikte ne olacağı da belli değil.

sandal fobın yok..su da boğulmaktan korkuyorsun,halbukı hepımız cok severiz..

aynen ya severım aslında kucukken bınmıstım denızı cok sevıyorum o ayrı

ben suyu cok sevıyorum ama yanımda kımse olmayacak..

cunku bana cok su sakası yapıldı..alıp denıze atmak gıbı..

dolayısıyla sudan degıl,sudayken yanımda durana fobım var..

ben yüzme okuluna gıdıp,yüzme öğrenemeyen,denız kıyısında yasıyan,suda tıkanan,yınede suyu sevıyorum dıyen bırıyım..

aynen su sakanlarını bende sevmıyorum bende normalde fazla bılmıyodum derıne felan gıdemezdım esım saolsun evlendık hemen ogrettı..insan denızden vazgecemıyor havası bıle baska oluyor....bıde şu sandallar olmasa

Acilcakmissiniz zaten, denizin ortasinda kime rezil olacaksiniz ki? Bogulma korkusu varsa can yelegi hep ustunuzde olsun, birsey olmaz.

Acilcakmissiniz zaten, denizin ortasinda kime rezil olacaksiniz ki? Bogulma korkusu varsa can yelegi hep ustunuzde olsun, birsey olmaz.

yok tatlım yuzmem var bogulmaktan korkmuyorum dusunsene dalga cıktı kıyafetlerle suya cup diye düştünü ay rezilliğin daniskası valla ay mazallah haberlere bıle cıkarız turk mılletı ceker gonderır ayol

Benimde bir dönem araba gobim vardi. Şahsi arabamiz var o kapida yatar biz heryere otobusle gidiyorduk. Cok stres oluyordum yeni yeni asiyoruz. Benim korkumda eşim birine carpat kaza yapar falan halbuki usta sofordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…