merhaba hanımlar benim konum dert değil ama nereye açacağımıda bilemedim...geçen ay varmısın yokmusun programına başvurdum geçen seneler zaafında birçok kez başvurmuştum ama yanıt alamamıştım...geçen ay başvurdum ve bu akşam arandım yarınki canlı yayına çağırıldım...bi ön görüşmeymiş çağırılma sebebim...mülakat yapılıcakmış ve canlı yayına katılcam tabiki program boyunca...aklıma takılan şuki;kesin yanıt alınabiliyormu yani bu stüdyoda konuk olarak oturmam için yapılan birşey değildir dimi???eşim bizim bi komşuyu 2 senedir çağırılyormuş yanıt gelmemiş boşuna yorulcaz oralarda sürünücez diyo
( hevesimi kırdı telefon geldiğinde nasılda sewinmiştim...yined gitcem dedim eşime oda benimle gelcek...kayınpederimde gitsin hevesi kalmasın ama ona sıra gelene kadar oooo demiş
(( çok ümit bağlamasın demiş... eee ben boşunamı akşam 5 gece 1 e kadar boşunamı durucam oralarda off hevesim çok kırıldı...merak ettiğim katılan ve sonuç alamayan ve sürekli oyalanan arkadaşlarımız ablalarımız varmı aramızda yani bu format nasıl işliyor benim bildiğim kadarıyla herkesi çağırmıyorlar bu bile büyük sanş bence...lütfen bi akıl verin ne giyeyim nasıl yapayım hem heyecanlı hem üzgünüm böle bi durumda...gitmessem ömür boyu bunu n pişmanlığını yaşarım...