kızlar hemen konuya gireyim fazla vaktim yok
sevgilimle barışmıştık ama arada biraz soğukluk var demiştim,hastaydı 3 gündür dün okula bile gidemedi evdeydi akşam msj attı insan bi ziyarete gelir diye..
bugün de annesi yemeğe çağırmış beni ben zaten onu görmeye gidicektim ama annesi çağırmış sevgilimin kardeşinin eşi ve annesi de orada olcakmış,açıkcası misafir var diye pek gitmek istemiyorum bide zaten oruç tutuyorum gelemem yemeğe dedim oda gel iftarını burda yap dedi..yani hiç gitmek istemiyorum misafir olduğu için ne diyim sizce,gidersem giderken ne alıp götüreyim?
bide şöyle bi durum var annesi sürekli soruyo ne zaman gelcez size diye nişanı ne zaman yapcaz diye annem okulum bitmeden istemiyodu sonra ikna oldu ama şimdi yine istemiyo sevgilimin annesi de ısrar ediyo gidince yine sorcaklar misafirlerin yanında zor durumda kalcam stres yaptım şimdi ne yapayım bilmiyorum
yemeğe gidebilirsin, ailesine de kendi ailenin ve senin isteklerini açıkça söyle. okul bitmeden düşünmüyoruz de, sevgilin de seni desteklesin onların yanında...
yemeğe gidebilirsin, ailesine de kendi ailenin ve senin isteklerini açıkça söyle. okul bitmeden düşünmüyoruz de, sevgilin de seni desteklesin onların yanında...
aaa çok az kalmış işte stres yapmana gerek yok bence ha birde tabiki kendinize göre sebepleriniz vardır elbet ama en azından söz nişan bile olabilir sonuçta hemen düğün olucak diye birşey yok