• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert degil ama yardima ihtiyacim var...

Meli123

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
52
0
16
İstanbul
selam.. oncelikle kusura bakmayin yanlis yere yaziyorsam.

kisaca anlatmaya calisacam. sozluyum ve sozlum daha onceden evlenip bosandi ve cocugu var.
kadin baskasiyla hemen evlendi ve o kisi babalik yapti. ona baba diyo. farkli sehirdeler ama sozlum oglunun hayatinda olmak istiyor. kadin asla diyo cocuk bilmicek diyo. esim mahkemeye vermeyi dusunuyor zaten ama cocugun psikolojisi bozulur diyede cekiniyor. korkuyor.. bu durumda ne yapilmali? bu arada ayrilmasebepleride kadinin aldatmasi.

Sizin yapabileceğiniz hiçbirşey yok.
Karışmamak en iyisi.
Onlar kendi problemlerini kendileri halletsinler.
Yorum bile yapmayın bence siz...

hemkadın aldatıyor hemde çocuğunu adamdan sakınıyor..kadının rahatlığına..insanın aklına ister sitemez çocuk gerçekten sözlünüzden mi sorusunu getiriyor..eğer çocuk sözlünüzdense sizin tutumunuzda çok önemli bu durumda.çocuk öğrendi,babası davayı kazandı velayetini aldı diyelim siz önyargılı çocuğa yaklaştıkça,tutumunuz ağır olursa çocuk için ikinci yıkım olur..babası babalık yapacağına,ona sahip çıkıp sarılıp kollayacağına eminse,sizde sevginizi sonuna kadar gösterebileceğinize inanıyorsanız davayı açıp,çocuğa uzman eşliğinde durumu bildirin..

babası bu yaşına kadar neden ilgilenmemiş çocukla

çocuk şuan ki kocasını baba olarak bildiğine göre demek ki aklı ermediği zaman boşanmışlar

siz hiç karışmayın kendi bileceği iş

ben hcı bı sekılde karısmıyorum zaten ama esım ne yapabılır? mahkemeye verıp cocukla gorusmekararı mı alsın? oda ıyıce sasırdı ne yapsın ne etsın dıye.. cocuk onun soyadını tasıyor ama kadın arada kufurlu mesajlar atıyo sırf kendı esının soyadını vermek ıstedıgı ıcın

hemkadın aldatıyor hemde çocuğunu adamdan sakınıyor..kadının rahatlığına..insanın aklına ister sitemez çocuk gerçekten sözlünüzden mi sorusunu getiriyor..eğer çocuk sözlünüzdense sizin tutumunuzda çok önemli bu durumda.çocuk öğrendi,babası davayı kazandı velayetini aldı diyelim siz önyargılı çocuğa yaklaştıkça,tutumunuz ağır olursa çocuk için ikinci yıkım olur..babası babalık yapacağına,ona sahip çıkıp sarılıp kollayacağına eminse,sizde sevginizi sonuna kadar gösterebileceğinize inanıyorsanız davayı açıp,çocuğa uzman eşliğinde durumu bildirin..

bende oyle dusunmustum ama resmen sozlumun kopyası.. onun rsımlerını goren sozlum sanıyor. ben acıkcası sozlumun gorusmesını ıstıyorum sorunum yok buyuk konusmamak lazım ama cocugu o. kadın hep bahanelerle uzaklastırdı tehdıt ettıler vs vs son care mahkeme. bı kac ay once gorustuler ve sozlum ve annesıne bak bu abın ve teyze dıye tanıstırdı cocukta merhaba abı dedı okadar.. sozlumun ıcı gıttı..

bende oyle dusunmustum ama resmen sozlumun kopyası.. onun rsımlerını goren sozlum sanıyor. ben acıkcası sozlumun gorusmesını ıstıyorum sorunum yok buyuk konusmamak lazım ama cocugu o. kadın hep bahanelerle uzaklastırdı tehdıt ettıler vs vs son care mahkeme. bı kac ay once gorustuler ve sozlum ve annesıne bak bu abın ve teyze dıye tanıstırdı cocukta merhaba abı dedı okadar.. sozlumun ıcı gıttı..

çocuk dediğiniz kaç yaşında ki gören sözlünüz sanıyor ? ayrıca çocuk bu saatten sonra babasını ögrensede değişcegini zannetmiyorum öteki onun babası çünkü artık.
he bide kadın aldattıysa mahkeme çocugu babasına verirdi hele ki erkek çocugunu kesinlikle babaya verirdi.sözlünüz size eşi hakkında yalan söylemiş olabilir.
ayrıca eşiniz o zaman çocugu istememiş ve vekalet anneye kaldıysa bu saatten sonrada boşuna uğraşmasın.

Bence ne olursa olsun çocuk gerçek babasını bilmeli ama sen karışmasan daha ıyı olur...

Şuana kadar neredeymiş sözlünüz ?
Çocuk baba diyecek yaşa gelince mi mahkemeye başvurmaya gerek duydu ?

Nedense hep sonradan çıkar babalar ortaya..
Karşı taraf hiç istemesede o baba ne yapar eder, başkasına baba demeden kendini devreye sokardı.

Sizin karışmamanız gereken bir durum bu.. Karışırsanız çok başınız yanar, yorum bile yapmayın derim ben.

ve anlamadıgım çocuk baskasının soyadını taşırken hiç sormuyo mu bu soyad ne babam kim benim diye? görenler sözlünüz sandıgına görede büyük bi çocuk aklı ermiyo mu ? çok tuhaf geldi bana.

2-3 yaşında bir çocuk. Babasını tanımıyor bile. Siz böyle bir adama hayatınız boyunca güveneceksiniz. Çocuklarınıza çok iyi bir baba olacağını düşünceksiniz değil mi? Bence sözlünüzden önce kendinizi düşünün

ben hcı bı sekılde karısmıyorum zaten ama esım ne yapabılır? mahkemeye verıp cocukla gorusmekararı mı alsın? oda ıyıce sasırdı ne yapsın ne etsın dıye.. cocuk onun soyadını tasıyor ama kadın arada kufurlu mesajlar atıyo sırf kendı esının soyadını vermek ıstedıgı ıcın

Yine de aynı şey.
Üstelike vli değilsiniz.
Tedbirli olun. Bugün iyiniyetle vereceğiniz fikirler, yarın aleyhinize dönüşebilir.
Bu mesele ikisinin arasında.
Yorum yapmazsanız size zarar gelme ihtimalini ortadan kaldırırsınız.
Müdahil olmayın hiçbir şekilde.
Akıl vererek bile...

anne ne kadar saklarsa saklasın,çocuk muhakkak gerçeği öğrenecektir. kulağına gider, araştırır ve babayı bulur.
sadece meraktan dahi olsa bulur. söylenmesi gerekli bence çünkü babalık hakkı var. tabii çocuğun düzenini de bozmak olmaz.
ne kadardır oğluyla görüşmüyor?

sözlünün eski eşinin yaptığı cok yanlış, her cocuga kendi babası babalık yapmalıdır, velev ki bosanılmış olsa bile. başka birini baba olarak tanıtmak da ne. ha ama bu noktada senin yapabileceğin hiçbirsey yok. Bırak kendi içlerinde halletsinler, senin zarar görmemen için sürecin dışında kalmalısın bence. Tabi bir diğer noktada evledikten sonra böyle sorunları devam eden bir eşle senin ne kadar huzurlu olabileceğin. İyi düşün derim.

kadının oğlunu göstermek istemeyecek kadar nefret etmesinin sebebi ne acaba?

sen her ihtimali düşün, bunu bi araştır...

belki kadının da vardır bi bildiği..

çocuğu olan biriyle hayat birleştirmek herkesin kaldırabileceği bir hadise değildir..sen kendine güveniyo musun bu bağlamda..

ilerde çocuk babaya kaldı diyelim..kendi çocuğun gibi bakabilecek misin..

Benim de aklıma ilk önce kadının eski eşinden neden bu kadar nefret ettiği konusu geldi. Öncelikle bunun açıklığa kavuşması lazım.
Sonrasında ise, daha sözlüsünüz bu konuya bence karışmayın. Çocuğun anne-babası kendi aralarında halletsinler.
Bugün iyiniyetle bile söyleyeceğiniz sözler yarın size dönebilir.
Ahhh bu büyükleri anlamak zor. Her ne olursa olsun sonuçta bütün olanlardan tek zararı çocuklar görüyor. İnşallah orta bir yol bulunur.

Bence sözlün kendi çocuguna kesinlikle sahip çıkmalı çocuk babasını bilmeli belliki kadın çocugu adamdan uzaklaştırmaya çalışıyor.Bu durumda yasal işlem başlatılmalı ayrıca kadından davacı olunmalı. Hem adamı aldat başkasıyla hemde çocugu gösterme küfürler et yok öyle bi dünya haddini bilmeli hak var hukuk var.

Back
X