Rapor zaten alacağım mecburi ama yasal olarak mazaretli oluyorumYasal olarak hakkinız var mı bilmiyorum ama rapor alamaz mısınız anlayışlı bir doktora gidip derdinizi anlatsanız.Müdür bey aslında idare edebilirdi sanki sizi 1 haftayanlış bilgi vermeyeyim ben de öğretmenim ama bilgim de yok...Rapor alırdım herhalde ben olsa idim sayet izin vermiyorsa
Eve çıktık evde refakat izni verilmez sanırımMazeret izni amir onayına bağlı olduğu için red aşmanın yolu zordur
Refakat izni kullansanız?
Ne kadar zamanda toparlayacak?
Yani şu bilgiye göre hak var ama müdürle de ters düşmek istemiyorumEğer hastanede yatıyorsanız doktorunuz yazı veriyor ve mazeret izminiz oluyor kesin eminim bundan. Ama eve taburcu olduysanız o konuyu bilmiyorum gerçekten.
Yani şu bilgiye göre hak var ama müdürle de ters düşmek istemiyorum
Hayir bu amir onayına bağlı bahsettiğiniz gibi birsey değil
Amir dediğiniz müdür değil mi ?Hayir bu amir onayına bağlı bahsettiğiniz gibi birsey değil
Yani şu bilgiye göre hak var ama müdürle de ters düşmek istemiyorum
Yaaa bunu bilmiyordum işteHatta üst yönetim onayına bağlı ben belediyedeyim kaymakam onay vermeden kullanamam
Yaaa bunu bilmiyordum işte
Teşekkür ederim
Arkadaşım ilk atandığım yerde mazeret izni ile babasının yanına gitmişti bakacak kimse yok diye.Ama dediğinizi şimdi hatırladım ilçede kaymakamdan onay almıştıEger öğretmen iseniz kanunda kapsam dışı olduğunuz yazıyor 104 a maddesi
Bakmakla yükümlü olmaktan bahsediyorsun, o farklı bir durum. Bence müdürle falan uğraşma aile hekimine gidip derdini anlat rapor iste. Aile hekimi zaten sistemde görür çocuğun ameliyatlı olduğunu. Geçmiş olsunArkadaşım ilk atandığım yerde mazeret izni ile babasının yanına gitmişti bakacak kimse yok diye.Ama dediğinizi şimdi hatırladım ilçede kaymakamdan onay almıştı
Bundan yararlanabilirsin ama dilekçeni ve çocuğun sağlık raporunu önceden sunman gerekirdi ki kaymakam sana bu izni versin. Bu şekilde hemen seni pztesi izinli saymazlar. Aslında halledebilirler ama belli ki müdürün yardımcı olmak istememiş o yüzden bence rapor al kafan rahat olsun, laf anlatmakla uğraşmaYani şu bilgiye göre hak var ama müdürle de ters düşmek istemiyorum
Öyle yapacağım teşekkür ederimBundan yararlanabilirsin ama dilekçeni ve çocuğun sağlık raporunu önceden sunman gerekirdi ki kaymakam sana bu izni versin. Bu şekilde hemen seni pztesi izinli saymazlar. Aslında halledebilirler ama belli ki müdürün yardımcı olmak istememiş o yüzden bence rapor al kafan rahat olsun, laf anlatmakla uğraşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?