Merhaba habimlar cok buyuk dert degil ama bi sorunum var bundan bi 5-6 sene once babama bi miktar parami vermistim evliyim bu arada o sirada bi banka hesabimiz yoktu borc durumlari vardi bloke olma ihtimaline karsi baba al sende dursun lazim olunca ben alirim dedim o da kabul etti. Simdi geliyim konuma uzun zamandir araba almak istiyorum bi birikimim var babama verdigimide alinca tam olarak istedigimi alabiliyorum iki uc kez dile getirdim anneme soyledim babaminda is durumlari kotuymus anneme baticaz sandi heralde ondan istiyo parasini gibi bi cumle kurmus kirildim ama sustum bi sure uzerini kapattim aradan 4 ay gecti tekrar boyle boyle ihtiyacim var su an diye soyledim o zamanda babam durumum yok kredi kartini verebilirim ne istiyosa alsin demis anladigim kadariyla parayi kullanmis elindede o kadar nakit yok ve ben gecistiriliyorum bana para nakit lazim 20 bin ustu bi para ve artik istemeye yuzumde kalmadi sizce napmaliyim artik istemekten vazmi gecmeliyim siz olsaniz nasilsa ailem onlar kalsinmi derdiniz?