• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert degil ama :)

Nilnillaylay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
64
16
3
35
Arkadaslar dedigim gibi dert degil ama konumu nereye acacagimi bilemedim . evimizin esyalari 25 yildir nerdeyse hic degismedi ve ben hep duzenli bi ise girdigimde salonumuzu yenilicem derdim o gun geldi catti :) simdi bizim oturma odamizda vitrin alakasiz koltuk takimi cekyat masa tv var suan sadece perdelerimiz yeni perdelerimiz ekru tonlarinda modern bisey dilerseniz fotograf atabilirim ve odamiz dikdörtgen nasil bi takim almalıyım vitrin istemiyorum ama suan vitrindeki esyalarida nereye sigdiririm bilmiyorum anneme sürpriz yapmak istedigim içinde ondan fikir almiyorum. Bana fikir verir misiniz ve bu mana tv haris ne kadara maall olur acaca bu konulara cok uzagim cunku vaktim olsa eski vitrinimizi boysyip guzel bi hale getirmek isterim ama hic vaktim yok simdiden tesekkurler fikirleriniz icin :)

Birde televizyonu kapinin karsisindaki duvarami koymak dogru olur yoksa kapinin yanina koymak mi :) hic anlamiyorumda bu islerden

Birde televizyonu kapinin karsisindaki duvarami koymak dogru olur yoksa kapinin yanina koymak mi :) hic anlamiyorumda bu islerden
Onu bilmemde canim camin oldugu karsi duvara koymayin televizyonu günes iceriye girince televizyon izenmiyor birse gözükmüyor :-)

Benn hic inanmiyorum oturma odasinda vitrinin sart oldguna. Bizim eski evimizde kocaman bi vitrin vardi iki kapakli altindada 3 tane cekmece vardi mesela hepsi 1 metre en 30 cm boyuyla. Bildigin kocaman kocaman cekmecelerdi. O kdar cok sey vardiki icinde. Sigdiramazdik hatta ne koyuyosak.
Simdi yeni eve gectik ve en ufagindan bi kapakli bi vitrin aldik altindada 20 cm boyu olan bitanecik cekmece var. Ve o 3 cekmece yetmeyen biz, smdi o kcuk cekmeceye sigdiriyoruz nasl bi mucezeyse. Yani mrak etme, oylede boylede sigar sigacak ne varsa.

Tabi tavsiye olarak derimki bence yeni mobilyada vitrin alma, cok gereksiz ve demode oldu. Bizde cok pismaniz vitrin aldigimiza. Fesferah bi oturma grubu almak yerine her traf mobilya oldu, vitrin-dressoir-televizyon masasi. Hemde kahverengi renk. Cok ama cok bogdu. En guzeli herseyi bembeyaz al.

Evet bende acik renk dusunuyorum ve dediginiz gibi bende vitrini gereksiz buluyorum kendi evim olsa asla almam sanirim ama simdi bu vitrindeki esyalari naparim diye dusunuyorum gerci hepsi bana kalsa atilacak seyler annemin atmaya eli gitmiyor sadece caktirmadan onlari atarsam aynen vitrinede gerek kalmaz :)

Evet cam karsisi olunca cok parlama oluyo haklisiniz :)

Imm dugun paketleri sadece oturma odasini vermezler ama sanirim ya cokta bilmiyorum ama

Evet bende acik renk dusunuyorum ve dediginiz gibi bende vitrini gereksiz buluyorum kendi evim olsa asla almam sanirim ama simdi bu vitrindeki esyalari naparim diye dusunuyorum gerci hepsi bana kalsa atilacak seyler annemin atmaya eli gitmiyor sadece caktirmadan onlari atarsam aynen vitrinede gerek kalmaz :)

Evet cam karsisi olunca cok parlama oluyo haklisiniz :)

Imm dugun paketleri sadece oturma odasini vermezler ama sanirim ya cokta bilmiyorum ama

Savur at. Kesin icinde sus fincanlari felan vardir.Klasik turk annelerimiz iste. Annem hala dugunden getirdigi nikah sekerlerini felan getirir o minicik vitrinin kenarina tikistirir benden gizli. Camdan gorununce guzel duruyomus atinca yazik olurmus nasil kiyiyomusum. Hemen alip cope atiyorum. Sonra blup geri koyuyor, sonra ben hoop alip copun en dibine sakliyorum hadi alsin bakalim.Hic gozunun yasina bakma.
Yeni halini annende begenicek merak etme.

Savur at. Kesin icinde sus fincanlari felan vardir.Klasik turk annelerimiz iste. Annem hala dugunden getirdigi nikah sekerlerini felan getirir o minicik vitrinin kenarina tikistirir benden gizli. Camdan gorununce guzel duruyomus atinca yazik olurmus nasil kiyiyomusum. Hemen alip cope atiyorum. Sonra blup geri koyuyor, sonra ben hoop alip copun en dibine sakliyorum hadi alsin bakalim.Hic gozunun yasina bakma.
Yeni halini annende begenicek merak etme.

Hak ediyolar :)

Back
X