- 2 Ağustos 2015
- 64
- 16
- 3
- 35
- Konu Sahibi Nilnillaylay
-
Onu bilmemde canim camin oldugu karsi duvara koymayin televizyonu günes iceriye girince televizyon izenmiyor birse gözükmüyorBirde televizyonu kapinin karsisindaki duvarami koymak dogru olur yoksa kapinin yanina koymak mi :) hic anlamiyorumda bu islerden
Evet bende acik renk dusunuyorum ve dediginiz gibi bende vitrini gereksiz buluyorum kendi evim olsa asla almam sanirim ama simdi bu vitrindeki esyalari naparim diye dusunuyorum gerci hepsi bana kalsa atilacak seyler annemin atmaya eli gitmiyor sadece caktirmadan onlari atarsam aynen vitrinede gerek kalmaz :)
Evet cam karsisi olunca cok parlama oluyo haklisiniz :)
Imm dugun paketleri sadece oturma odasini vermezler ama sanirim ya cokta bilmiyorum ama
Savur at. Kesin icinde sus fincanlari felan vardir.Klasik turk annelerimiz iste. Annem hala dugunden getirdigi nikah sekerlerini felan getirir o minicik vitrinin kenarina tikistirir benden gizli. Camdan gorununce guzel duruyomus atinca yazik olurmus nasil kiyiyomusum. Hemen alip cope atiyorum. Sonra blup geri koyuyor, sonra ben hoop alip copun en dibine sakliyorum hadi alsin bakalim.Hic gozunun yasina bakma.
Yeni halini annende begenicek merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?