DERT DEĞİL ASLINDA YARDIM İSTİYORUM :)

turkkadini

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
1.495
1.178
333
Günaydın kızlar

Aslında konunun burası ile ilgisi yok ama diğer tarafta yorum yapan olmadı konu taşınanana kadar yorumlar gelir belki. Narin metalden kaşık seti almayı düşünüyorum. Kalitesi hakkında sizlere de sorayım dedim. Aranızda kullanan var mı ? Ben aşağıdaki modeli almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler

Ekli Dosyalar:
index.php

Günlük çatal-kaşık setim Narin'in. 2,5 senedir kullanıyorum gayet memnunum, herhangi bir kararma veya matlaşma olmadı. Sürekli de bulaşık makinesinde yıkarım.

merhaba,

bende bu setten almayı düşünüyorum. görünüş olarak çok hoş ama gerçekten kaliteliler mi bende merak ediyorum açıkçası :)

Günaydın kızlar

Aslında konunun burası ile ilgisi yok ama diğer tarafta yorum yapan olmadı konu taşınanana kadar yorumlar gelir belki. Narin metalden kaşık seti almayı düşünüyorum. Kalitesi hakkında sizlere de sorayım dedim. Aranızda kullanan var mı ? Ben aşağıdaki modeli almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler

Ekli Dosyalar:
index.php
Ben kullanıyorum. günlük takımım da diğeri de narinin. gayet memnunum

açıkcası fiyat farkı coktu o zaman diğer markalarda. kıyamadım :) narinden aldım. ömürlük olmasın cok da önemli degil

bende çok ömürlük birşey aramıyorum ama aldıktan bir iki yıl sonra deforme olsun istemiyorum. Açıkçası paramı çöpe atmışım gibi gelir en az 4-5 yıl kullanayım yani:KK16:

Teşekkürler :) Kesin alıyorum ben hatta keşke misafir için olanları da bu marka alsaydım demeye başladım :)
10 yıl süper bir zaman :) en bilindik markalar bile bikaç yıkamaya paslanırken böyle çok duyulmamış bir markanın senelerce kullanılması çok güzel bişey. pek duyulmamış ama eski bir marka gerçi.
Gule gule guzel gunlerde kullanin Insallah:hamarat:
Cok eski bir marka sanirim daha cok otellere restaurantlara calisiyorlar ama gercekten kaliteli yalniz kahvalti bicaklarinda hafif cillenme oldu bir bicakta bir benek gibi kurulayinca gecer gibi oluyor ama bicaklarda gorulen bir durum bu o kadar senede onuda gelistirmislerdir zaten garantiside cok uzun diye biliyorum.
Afiyet olsun simdiden:KK70:

Günaydın kızlar

Ekli Dosyalar:
index.php

Sayenizde keşfettim yorumlarda güzel ihtiyacım vardı ilaç gibi geldi konunuz, sağolun. :KK45:

Kişiye özel ve bird serisine bayıldım. Ondan alacağım.:halay:

Gule gule guzel gunlerde kullanin Insallah:hamarat:
Cok eski bir marka sanirim daha cok otellere restaurantlara calisiyorlar ama gercekten kaliteli yalniz kahvalti bicaklarinda hafif cillenme oldu bir bicakta bir benek gibi kurulayinca gecer gibi oluyor ama bicaklarda gorulen bir durum bu o kadar senede onuda gelistirmislerdir zaten garantiside cok uzun diye biliyorum.
Afiyet olsun simdiden:KK70:

25 sene garantili :)

Back
X