Dert değil de yardimci olsaydiniz iyiydi :)

Cleopatry

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
77
0
16
Ankara
Kizlar bes gün sonra canimin içi sevgilimin doğum günü suan aramiz bozuk olsa da yaninda değilim mutlu olcaği bisey göndermek istiyorum.

Nelerden hoslandiğini bilmek hediye icin yeterli olmuyo maalesef.

Kisin kullanmasi icin atki ördüm cok da güzel oldu cok yakiscak sevdiceğime :)) cok hoslandiğini laf arasinda söylemisti ama kücük kalir diye bisey daha istiyorum.

Alkol kullanir viskiyi cok sever acaba güzel güzel cikolatalar alip paketlesem bi jack daniels alip güzel bi kutuya koysam cikolatalarla beraber, bi kağida güzel biseyler yazsam cok mu sacma olur?

5cl ufak jack daniels aradim cok tatli oluyo onlar ama maalesef bulamadim 35lik alcam artik

Daha önce arkadasim erkek arkadasina hediye dusunurken böyle bisey söylemistim beraber yapmistik cok beğenmisti cocuk erkek adama bundan güzel hediye mi olur demisti o zamandan beri aklimda ben de yaparim diye ama simdi kararsizim.

Ya cok mu sacma olur daha önce klasik seyler almistim zippo gömlek falan ama bu defa emek verdiiğim biseyler olsun istiyorum.
Bu arada 23 yasinda.

valla canım biz 23 yaşında iken sıradan şeyler alırdık.ama bakıyorum 23 yaşında ki genç viski seviyor ve kız arkadaşı ona viski alıyor.bunlar normal miş gibi..............allah annelerinize ve babalarınıza sabır versin.gençlik nereye gidiyor anlamadım.............kusura bakma yardımcı olamayacağım.siz bizden ilerde gidiyorsunuz.

Fikir güzelmiş bence, alternatif olarak ekleyebileceğim tek öneri, 5cllik almak yerine farklı bir boy almak daha mantıklı viskiyi, çikolata olarakta bi firmada üzerine sesli mesaj kaydedebildiğin çikolatalardan vardı, onlardan alıp birşeyler kaydedersen anlamlı olur. İşlev olarak zaten hoşuna gidecektir hediye.

Ayrıca 23 yaşında viski seven bir genç üzerinden toplum nereye gidiyor diye vahvahlanılacak birşey değil. 23 bireylerin zevk ve tercihlerini kendi kendilerine belirleyebilmesi, hatta iş kurmaları, evlenmeleri, çocuk yapmaları, oy vermeleri vs. Vs. Normal karşılanan bir yaş. Neden tepki gördüğünü anlayamadım.

pin_up_girle katılıyorummm=)
sesli çikolatalar Pelit mağazalarında satılıyo...
Bence harika bi hediye paketi olur,yani tek eksik sensin^^

ayrıca insan alkol kullacaksa yirmili yaşlarında içmesinde ne zaman içsin?
kırkından sonra sağlık sorunları yavaş yavaş başladığında mı?

Yahu herkesin zevki, tercihi farklı işte sayfalarca yazsanız da değişmeyecek

Bence viskiyi seviyorsa düşündüğün hediye çok yerinde hiç saçma olmaz

merhaba,toplum nereye demedim geçlik dedim+ayrıca 18 yaşından sonra bu dediklerinizin hepsini yapabilir biliyorum.
O zaman 18 yaşından sonra çoçuklarımıza viski içirelim su yerine.........benim yetirştirilme tarzıma ters.fakat konuyu açan arkadaşım sonucta tercih yapmış.onu horlamıyorum onun hayatı ve onun yaşantısı saygı duyarım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…