- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Aynen valla. Ben de sevmiyorum hiç. Bir söz var bu konuda "hayat siz planlar yaparken başınıza gelenlerdir." Diye ne kadar doğru. Siz kpss 2019 a mi hazirlaniyorsunuz?Ben kpss ye hazırlandım temmuza kadar ve temmuzda korunmayı bıraktım bu planıydı, çünkü stres olmaması lazım ama mesela çocuğum doğduktan sonra ne zaman çalışmaya başlıcam bunu o zamanki şartlar belirlicek. Duruma göre ayar çekin derim. Plan yapmayı prk sevmem normalde çünkü hiç uyamam.
2017 ye girdim 2018 e hazırlandım, şimdi hamileyim. Şu son atamaya göre de 2019 a giricem atanamazsam. Aynı zamanda çalışıyorum da.Aynen valla. Ben de sevmiyorum hiç. Bir söz var bu konuda "hayat siz planlar yaparken başınıza gelenlerdir." Diye ne kadar doğru. Siz kpss 2019 a mi hazirlaniyorsunuz?
Tebrik ederim sizi masallah ne güzel. Inşallah başarılı olursunuz bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız.2017 ye girdim 2018 e hazırlandım, şimdi hamileyim. Şu son atamaya göre de 2019 a giricem atanamazsam. Aynı zamanda çalışıyorum da.
Insan planladigini sanarken onceden planlananĺari yasar.Selam hanımlar hepinize hayırlı akşamlar öncelikle. Benim kafama takılan mesele aynen başlıkta belirttiğim gibi. Bu zamana kadar hayatımı hep karambole yaşadım. Hiç plan program yapmadım. Hep şunu bitireyim şunu yapacağım bu hafta şu olacak bu ay bu olacak gibi planlarım olmadi. Sizce bu ne kadar dogru? Atıyorum 2019 aralık ayında bebek yapılacak,2019 haziranda okul bitmiş olacak, şu sınavlar verilecek vs gibi planlar yapılmalı yoksa gelişigüzel mi yaşamalı? Plan yapınca sanki olmuyor istenen şeyler gibi geliyor bana. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben çok planlı yaşardım hatta masa takvimimi görseydiniz bir yılda ne yasamisim nereye gitmişim vs vs her şeyi gorurdunuz ama böyle olmak beni çok yormustu çünkü planlarim olmadığında elimde olmayan nedenlerden dolayı tabiki o Zaman her şey aksiyodu bu da beni geriyodu. Şuan plansız programsız yaşıyorum . çok mutluyumSelam hanımlar hepinize hayırlı akşamlar öncelikle. Benim kafama takılan mesele aynen başlıkta belirttiğim gibi. Bu zamana kadar hayatımı hep karambole yaşadım. Hiç plan program yapmadım. Hep şunu bitireyim şunu yapacağım bu hafta şu olacak bu ay bu olacak gibi planlarım olmadi. Sizce bu ne kadar dogru? Atıyorum 2019 aralık ayında bebek yapılacak,2019 haziranda okul bitmiş olacak, şu sınavlar verilecek vs gibi planlar yapılmalı yoksa gelişigüzel mi yaşamalı? Plan yapınca sanki olmuyor istenen şeyler gibi geliyor bana. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?