Bugün yatak da uzanıyorum kapı ısrarla çaldı .Kalktım seslendim kapı arkasından kim o diye, pakediniz var dedi.Aylık digitürk dergisiymiş abone falanda değiliz kurum gönderiyor kendisi.Dedim ki eşim evde değil açamam kapıyı dergi deyince kapının zincirini çıkarmadan aralıdım aldım dergiyi imza dedi uzatın dedim neyse aldım bakıyorum o an bulamadım imza atmam gereken yeri afedersiniz bulamadım nerdeydi dedim .Baktım off puff çekiyor bildiğin offluyor oturdu merdivene de .Şaşırdım ben dedim uraşamıycam sizinle aradan attım kağıdı kalemide.Adam başladı nasıl bi yerde yaşıyorum böyle ben diye kaldım öyle .Ark siz böyle durumlarda açıyormusunuz kapıyı.Ben mi çok antisosyalim .Ben eğerki bana önce tel ile bildirilmemişse kapı zili çaldığın da bile bakmıyorum.Apartman da daha önce hırsızlık falan olayları da oldu korkuyorum açıkçası insanların nasıl kandırıldıklarını haberlerde görüyoruz.Bugün bebek sesini kaydedip kapı önlerin de açıp o şekilde kapı açtıran hırsızlar duyuyoruz.Siz nasıl davranıyorsunuz ark .Tşkler.