Dert degil küçük bir soru sadece..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ask933

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
1.333
1.044
63
Arkadaslar iyi aksamlar.
Okuldan sevdigim 3 tane arkadasim var.
Yarin onlari caya cagirmayi düşünüyordum oyle pasta borek falan yapicaktim.

Arkadasimin biri tamam dedi gelirim dedi
Diger 2 arkadaşimin isleri varmis bi daha ki hafta gelelim musait olursan dediler..
Tabi olur dedim demesine de ilk soyledigim arkadasima nasil desem yani seni iptal ediyorum haftaya geleceklermis sende o zaman gel mi desem bilemedim nasil soylesem :)

Yada arkadas yarin gelsin bir kahve cikolata biraz muhabbet idare etsek mi. 1 kisi icin cok hazirlik yapamam ki. Nasil yapsam

Bence iptal edilir.

Hepinizi ağırlamak istiyordum, onlar haftaya müsaitmiş, senin için de uygun mu diye sorun, değil derse üçü için başka ortak gün ayarlayın.

Ona sorarken üçünü birden çağırdığıni söylemiş miydin?

Bu arkadaşını iptal edersen ayıp olur..
Kurabiye kek kurabiye poğaça türü şeyler sıcaklığı gittikten sonra düzgün bi şekilde buzluda koyarsan çıkardığında aynı tazeliğini koruyor..
Kek ve kurabiyeyi 1 saat önceden çıkarsan yeterli.. Keki bütün koy dilimleme..
Poğaçayı da buzluyken mikrodalga yahut sıcak fırında ısınabilirsin; hem sıcacık oluyor hem de yeni yapılmış gibi.. Pişmiş börek de koyup sonradan ısıtabilirsin.. Yahut sigara böreği sarıp koyup arkadaşların gelmeden kızartabilirsin..
1. Arkadaşın taze yer bunları + salata(kısır patates salatası ezme turşu vs. yapabilirsin)
2. Gruba bahsettiğim gibi buzluktan çıkarıp yanına salata yaparsın..
İkramlardan sonra kahve+çikolata servisiyle son bulur..
Ben yapıyorum gayet pratik oluyor..

Ben olsam arar, üçünüzü birlikte davet edecektim ama onların işi varmış, senin için de uygunsa ikimiz takılalım ama haftaya onlarla birlikte tekrar gelmen şartıyla, derdim. Tek gelimlik hakkın yoktur herhalde filan diye de espri yapın. Ne olacak ki? İkram olarak da bir kek, kısır, dışarıdan hazır bir börek... Yeter de artar...

Aynen katiliyorum arkadaslar geri cevirmek olmaz. Yine ufaktan ufaktan bisiler yapip cagirmaliyim

Misafir sayısı arttıkça çeşit sayısı mı artar yoksa çeşitlerde ki miktar mı? Her misafir kıymetlidir bence. Sadece gelmeyeceklerini haber verin, arkadaşınız gelsin yine ve aynı hazırlığınızı yapın. Ne kadar vakit alacak ki.

Digerlerinin işi varmiş haftaya gelecekler sen yine de yarin gel sohbet ederiz derdim
Bi kisir yapmak 20 dakika yanina hazir bi kurabiye tamamdir

Ben olsam iptal etmem. Misafir harici evde kek, borek pismiyor mu? Siz yersiniz kalanlari...
Tek kisi geliyor diye kek yapacakken yapmamak filan bir garipsiniz. :D
Haftaya bi daha yapilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X