Dert değil soru :) örgü konusunda yardım tavsiye

Bir örgü mayağı olarak cevap vereyim. Ördüğüm hiç bir şeyi de kullanmam nedense. Örme kısmı keyifli sadece bence. Tığ işini ben pek beceremiyorum. Ama şiş konusunda iyiyim.

Bebeğe yakadan başlanan yelek örmekle başlayın işe. Hem kolay hem dikiş olmadan tek parçada halledersiniz. Düz örgüyle başlayıp sonra motiflere geçersiniz.

Kızınız olacaksa gelecek kışa etekler yapabilirsiniz. Ben yeğenime yapıyorum deliriyor örgü eteklere.

Tüylü iplerden battaniye yapmıştık. Hem şık hem kullanışlı oldu. Tığ yerine bunu deneyebilirsiniz.
merabaaaaaaa ☺️ 18 yaşındayım . Bi kazak modeli buldum çok beğendim . Az çok biliyorum örmeyi ama bu modeli bir turlu anlamayamadımm . Yardımcı olur musunuzz?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 65
Bir örgü mayağı olarak cevap vereyim. Ördüğüm hiç bir şeyi de kullanmam nedense. Örme kısmı keyifli sadece bence. Tığ işini ben pek beceremiyorum. Ama şiş konusunda iyiyim.

Bebeğe yakadan başlanan yelek örmekle başlayın işe. Hem kolay hem dikiş olmadan tek parçada halledersiniz. Düz örgüyle başlayıp sonra motiflere geçersiniz.

Kızınız olacaksa gelecek kışa etekler yapabilirsiniz. Ben yeğenime yapıyorum deliriyor örgü eteklere.

Tüylü iplerden battaniye yapmıştık. Hem şık hem kullanışlı oldu. Tığ yerine bunu deneyebilirsiniz.
merabaaaaaaa ☺️ 18 yaşındayım . Bi kazak modeli buldum çok beğendim . Az çok biliyorum örmeyi ama bu modeli bir turlu anlamayamadımm . Yardımcı olur musunuzz?

Meraba:) bi konuda cok acil yardima ihtiyacim var esime hirka oruyorum ve daha once sadece duz ters ve pirunc orgu ormustum dergilerden videolardan burgu saga sola capraz ormeyi ogrendim ama ikili pirincte problem yasiyorum :KK43: benim ordugüm ornekteki gibi gorunmuyo iki gundur bes alti kez soktum en son musvedde olsun diye baska ip ve sis aldim olmuyo benimki oyle gorunmuyo :KK43: olmasini istedigim yesili bende olusan beyazi ordugum model de burda. Acaba yakinlik uzaklik mi onu dusundum en son :s yardimci olursaniz cok sevinirim

Eklentiler

• 20150108_001229.webp
    20150108_001229.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 67
  • ikili-pirinç-örgü-300x295 (1).webp
    ikili-pirinç-örgü-300x295 (1).webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG-20150101-WA0002.webp
    IMG-20150101-WA0002.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 73
Back
X