DERT DEĞİL ŞÜKÜRLER OLSUNKİ...

herzamanmutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
140
31
98
Antalya
kızlar merhaba düğünüm var3 aya herşey gönlümüze göre oluyor.en büyük hatamız nişanlım ve benim birikim yapmamamız.ben bi on beş bin biriktirdim onuda harcamamak için babamın hesabına koydm.esas konu ailelerimizden allah razı olsunki destek olup herseyimizi alıyorlar.benim ailemde o paraya dokunmayıp her istediğimi yapıyorlar.ailemin tek isteği nişanlımla benim borçsuz evlenmemiz.ama nişanlım bir erkek olarak ailesine destek olmak istediğni belirtip on binlik bir bütçe olusturdu.benim ailem benden bir kurus istemezken o ailesine destek olup o borcla evlenip onu ödemek biraz beni huzursuz etti.ailem duysa annem tepki verir diye korkuyom biz cabalıyoz borc olmasın diye dicekler bu durum içimi kemirdi .lütfen yanlıs anlasılmasın sadece belki aileden ayrılmak belki telaşlar derken hassaslastım.

Annen neden eşinin ailesine yardımına karışacak?
Kendine güveniyorsa hem borcu öder hem evlenir kim ne diyebilir
Senin ailenin durumu şuan iyi olabilir ama ya sonra?
Belki ilerde yardım etmen gerekecek. O zaman eşin sana neden yapıyorsun derse bozulmaz mısın?

İçime pollyanna kaçtı yine

Bazen bende oluyor o polyanna sonra geçiyor

Anladığım kadarı senin ailenin ihtiyacı da olsa eşin çekinmeyecek ardım edecek ikiletmeyecek. E bu güzel. Anneni de çok katma, bak ben hala altınlarımın tek tek hesabını veriyorum, canım bozdurmak istiyor ama annem kızar diye bozduramıyorum. Zehir eder.

Evlenmek üzere olan ogullarindan borç mu alıyorlar başka kimse kalmadı mi
Tabi detay bilmiyorum allah kimseyi mecbur etmesin çocuğunu zorda bırakmaya.
Borçsuz evlenmek çok önemli
Aileniz çok haklı.
Huzur mutluluk olsun hemen borç telaşı olmasın keşke.

Bende oyle dusundum ama almaz napar ne eder babam benim icin o parayi ayirir
ayirsin ama para baabnda dursun o zaman
esin evlendikden sonra kendisinind ebi yuva kurdugunu unutmadigi surece bi kerleikddn sorun olmaz para veremsi
ama yok iflas atti yok bilmemne diye yeni yeni borçlar çikdimi o zaamn dur dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…