- Konu Sahibi herzamanmutsuz
-
Annen neden eşinin ailesine yardımına karışacak?
Kendine güveniyorsa hem borcu öder hem evlenir kim ne diyebilir
Senin ailenin durumu şuan iyi olabilir ama ya sonra?
Belki ilerde yardım etmen gerekecek. O zaman eşin sana neden yapıyorsun derse bozulmaz mısın?
İçime pollyanna kaçtı yine
kızlar merhaba düğünüm var3 aya herşey gönlümüze göre oluyor.en büyük hatamız nişanlım ve benim birikim yapmamamız.ben bi on beş bin biriktirdim onuda harcamamak için babamın hesabına koydm.esas konu ailelerimizden allah razı olsunki destek olup herseyimizi alıyorlar.benim ailemde o paraya dokunmayıp her istediğimi yapıyorlar.ailemin tek isteği nişanlımla benim borçsuz evlenmemiz.ama nişanlım bir erkek olarak ailesine destek olmak istediğni belirtip on binlik bir bütçe olusturdu.benim ailem benden bir kurus istemezken o ailesine destek olup o borcla evlenip onu ödemek biraz beni huzursuz etti.ailem duysa annem tepki verir diye korkuyom biz cabalıyoz borc olmasın diye dicekler bu durum içimi kemirdi .lütfen yanlıs anlasılmasın sadece belki aileden ayrılmak belki telaşlar derken hassaslastım.
ayirsin ama para baabnda dursun o zamanBende oyle dusundum ama almaz napar ne eder babam benim icin o parayi ayirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?