Dert deil, tecrbelerinizi renmek istiyorum

Binbirrenk çok teşekkürler canımopuyorumnanaktan 35 yas sınırı ve cocuksuz olma gibi bir gereklilik yok koruyucu ailede...bekarlarda koruyucu aile olabiliyor,çocuklu ailelerde...en fazla 3 cocugu koruyucu aile olarak alabiliyorsun

Haklısın canım. Başta koruyucu aile veya evlat edinmek istediğinizi yazdığınız için ben evlat edinme konusunda yazmıştım.
Hayırlısı olur umarım.kaydirigubbakcemile5

ne güzel biş düşünceye sahipsin canım tebrikler bence..cogu insan yıllarca cocuğu olmadıgı halde böyle bişeye pek taraftar olmuyorlar...benim babam bu yaştan sonra düşündü bunu.bi arkadaşı almış 14 yasında genç bi kız hemşire bi bayan,cocukları evlendikten sonra bana can yoldaşı olur diye almışş.devletin amacı onları aile ortamın büyümesini sağlamak.her ay masraflarının parasını bile ödüyorlar..bencede öncelikle koruyocu aile olabilirsinnn.sonrada evlat edinirsin hayırlısıyla...engelli olmasına gelince bu sorumluluğu kaldırırım herşekilde ilgilenirim dersen neden olmasın...

merhabalara.s.
4 yıldır çocugum olmuyor ve çocukları çoook seviyorum.çocuk esirgeme kurumuna ziyaretlere gidiyorum ara ara. doguştan görme engelli bir erkek cocugu var o kadar tatlı ki ben onu çok sevdim çok farklı o,sevgiye o kadar muhtaç ki onu unutamıyorum.o çocugu evlat edinmek veya koruyucu aile olmayı düşünüyoruz.eşimde onay verdi.
sizlere sorum şu...görme engelli cocugu olan veya evlat edinen kişiler ne gibi zorluklarla karsılastınız?
yasım itibari ile cocugum olabilir...evlat edindikten sonra cocugu olanlar arada istemesenizde ayrım oluyor mu zorluklar yaşadınız mı ?
bu konuda tecrübeleri olan arkadaslar bana yardımcı olursa çok sevinirim...ben o çocugu unutamıyorum sanki evladımdan ayrı kalmışım gibi özlem hissediyorum:çok üzgünüm:

öncelikle sizi tebrik ederim ne kadar duyarlı bir davranış.bir insanın aile sevgisine kavuşturmakla kalmayacaksınız onun tüm dünyası olacaksınız aynı zamanda.gercekten çok çok takdir ettim.merak ediyorum evlat edindiniz mi acaba aradan uzun bi zaman dilimi gecti.ama yazınızı okuyunca cok duygulandım ve acıkcası sormak istedim.

Back
X