• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert denir mi bilmem ama sorun..

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
28
Arkadaslar kismetse etlulde dugunum var nisanlim karadenizden bende kapadokya bolgesinde yasiyorm dugun icin albumu kapadokyada yaptirmaya karar verdik dugun klibi + album + salon video cekimi 3250 tl dedi isini iyi yapan bir fotografci mat baski olarak bu fiyat verildi simdi sorum su bu konularda bilgisi olanlar fiyat yuksek gibi geldi bana sizce nasl kayinvalidem biraz laf edebilir mat baski yaptiran var mi yada fotograflarini cektirip albumu daha sonra baska yerde yaptiran var mi benim icin cok onemli bi konu dugun bitince geriye onlar kalacak elimde

Salon video çekimiyle düğün klibi aynı şeyler mi? Fiyatı bu kadar arttıran mat baskı mı? Valla pahalı geldi. Belki de turistik yer olduğu için de böyle fiyat biçilmiştir?

Arkadaslar kismetse etlulde dugunum var nisanlim karadenizden bende kapadokya bolgesinde yasiyorm dugun icin albumu kapadokyada yaptirmaya karar verdik dugun klibi + album + salon video cekimi 3250 tl dedi isini iyi yapan bir fotografci mat baski olarak bu fiyat verildi simdi sorum su bu konularda bilgisi olanlar fiyat yuksek gibi geldi bana sizce nasl kayinvalidem biraz laf edebilir mat baski yaptiran var mi yada fotograflarini cektirip albumu daha sonra baska yerde yaptiran var mi benim icin cok onemli bi konu dugun bitince geriye onlar kalacak elimde
Kayinvalideden once bence kendi butcenizi dusunmen gerekli bence o fiyat cok yuksek

Benim kardeşim de fiyatları araştırıyor. Genel olarak düğün klibi+albüm(25 fotoğraf) 3000 tl civarında. Bu hangi şehir olduğu ile alakalı da değişiyor gördüğümüz kadarıyla. Açıkçası bana fiyat biraz uçuk geliyor. Tabi bütçeniz ve durumunuz iyiyse neden olmasın..

O parayi bir ayda kazanan da var, bir gunde kazanip bir aksamda yiyen de, dolayisiyla kendi butcenize gore karar vermelisiniz. Benim icin cok mesela...

Salon video çekimiyle düğün klibi aynı şeyler mi? Fiyatı bu kadar arttıran mat baskı mı? Valla pahalı geldi. Belki de turistik yer olduğu için de böyle fiyat biçilmiştir?
Hayir ayni degl dugun klibi sadece gelin ve damat icin mat baski fiyati biraz dusurdu silk daha pahali

Benim kardeşim de fiyatları araştırıyor. Genel olarak düğün klibi+albüm(25 fotoğraf) 3000 tl civarında. Bu hangi şehir olduğu ile alakalı da değişiyor gördüğümüz kadarıyla. Açıkçası bana fiyat biraz uçuk geliyor. Tabi bütçeniz ve durumunuz iyiyse neden olmasın..
burda oyle degl albume 50 foto basiliyor dugun salonunda bircok resim cekilip istediginiz 100 ader basiliyor dis cekimdede cekilen pozlarin hepsi yaklasik 450 adet flas ile veriliyor

Benim butceme gore pahali,Sizin durumunuz varsa size pahali olmayabilir. Esim 1 ayda kazanamiyor o parayi. Neyse diyecegim şu ki piyasayi arastir, ayrica su an heveslisin o da olsun bu da olsun, herkesten farkli olsun diye düsünebilirsin ama inan ki 1 ay sonra kimse senin nerde cekim yaptirdigini,gelinliginin nasil oldugunu bile hatirlamayacak.

Back
X