Dert deyil belki ama fikir sunarsanız sevinirim.

aykirikadin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
431
920
103
Herkese iyi akşamlar,Aranıza yeni katıldım.Bir senedir burayı takip ediyor dum sonunda üye olmaya karar verdim.Sizi fazla sıkmadan konuma geçiyorum. Size belki dert gibi gelmeye bilir ama benim biraz canımı sıkıyor, oturduğum binada karşımdaki daireyle kapılarımız yakın.Fakat oturanlarla anlaşamıyorum,sorun kapıyı var gücüyle kapatması gece gündüz farketmiyor ve ikaz ettim inatla yaptı,Ve hala ısrarla devam ediyor,iki çocuk annesi bide, girerken çıkarken bam güm evi inletiyor.okuduğunuz için teşekkürler.

Şu kapı arkalarına takılan Hoşgeldiniz vs yazan süs zımbırtıları var, ondan bir tane kendinize bir tane karşı komşunuza alın kapısına taksın. Kapıyı güm diye kapattığında o şey yere düşüp tuzla buz olacağından bir daha kapı çarpmaya cesaret edemez. Ben alt kat komşuma böyle yaptım ama sizde işe yarar mı bilemiyorum.

Şu kapı arkalarına takılan Hoşgeldiniz vs yazan süs zımbırtıları var, ondan bir tane kendinize bir tane karşı komşunuza alın kapısına taksın. Kapıyı güm diye kapattığında o şey yere düşüp tuzla buz olacağından bir daha kapı çarpmaya cesaret edemez. Ben alt kat komşuma böyle yaptım ama sizde işe yarar mı bilemiyorum.

Vay be super fikirmiş cidden bayıldım :super:

Gece gece güldüm, teşekkürler.

Back
X