arkadaşlar tatlı bi dert ama 2 gündür işin içinden cıkamadı.2 aylık hamileyim hamile olmadan bir gün önce rüyamda bebegim oldugunu ve herkesin fatih diye sevdiğini gördüm. sonrada hamile oldugumu ögrendim. şimdi gelelim soruna babanneme bekarlıktan beri sözüm var oglum olursa ismini vefaat eden amcamın ismini koyucam dedim ismi tahirdi eşimle konustuk ve kabul etti yanınada efe ismini ekliycektik. ama gecen gün kp. şakayla karısık ilk oğlum ilk torunum erkek olursa benim adım olsun demiş. sonrada ne istiyosanız onu koyun demiş. hiç bi şekilde onunda kalbini kırmak istemiyorum cünkü şimdiye kadar hiç bi kötülüklerini görmedim ailecek cok iyi anlaşırız.şimdi ben ne yapsam erol tahir de uymadı gibi geldi bide fatih meselesi var illa rüyada görülen isim koyulmasımı gerekiyo anlamadım gitti
Ruyalardan hepimiz etkileniyoruz. Fatih diger isimlere nazaran daha guzel. Kucucuk cocuga tahir ismini koymayin bence. Ilerde begenmeyip size soylenebilir. Isim icin ona buna soz vermeyin bence. Ve olulerimizin isminin cocuklarimiza konulmasi hos degil bence.
evet hem kız çocuğu müjde derler bereket getirir hayırlısı diyelim:) yengemde hamileyken rüyasında "hudayi" isminin koyulmasini duymuş ama kız doğurdu nasip kısmet
evet hem kız çocuğu müjde derler bereket getirir hayırlısı diyelim:) yengemde hamileyken rüyasında "hudayi" isminin koyulmasini duymuş ama kız doğurdu nasip kısmet
Yanlış anlama ama gönül hatır için kendini kasma insan kaç kere anne baba oluyor ki bence eşinle kendin karar ver insanları çok kırmak istemiyosan göbek adını koyarsın
kişisel tercih elbette ama ben büyüklerin isimlerinin konulmasını özellikle de vefaat edenlerin isimlerinin konulmasına karşıyım.herkes kendi çocuğuna isim koysun,
benim okulumda babamla aynı isimde arkadaşım var ona bile seslenmek garip oluyor :))