Dert küçük ama mide bulandırıyor

Buluttakikiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
1
0
1
29
Selam herkese iyi akşamlar öncelikle. Benim babam ameliyat oldu haziran ayında ameliyat sonrasını bilirsiniz belki hiç görmediğiniz akrabanızla bile karşılaşırsınız.Bende de kısmen öyle oldu hiç görmediğim değil de yani nadiren gördüğüm bi akrabamla karşılaştık.Babamın halasının oğlu oluyor çok yakın mı sizce? Bence direkt kuzen olmuyor yani 2. Derece düyebiliriz:D sürekli karşılaşmaya başladık tabi hastane sonrasında da görüşmeye başladık ama aile fertlerinin de görüşmeyi sıklaştırması nedeniyle.Başak burcu erkeği.Çok konuşkan değil ama yanımda açılıyor.Yani ben hiç böyle anlatmam kimseye diyip bütün dertlerini falan hatta maalesef ki eski sevgililerini bile anlattı.Benim hiç arkadaşım yok çevremde kız arkadaşımın hem arkadaşım hem sevgilim olmasını istiyorum olursa falan dedi.Bir de sürekli yani şu sıralar demiyor da kız bul diyip duruyor.Hani birini göstersem herkese de kulp takıyor ben anlamadım.İki üç kez kardeşim varken buluştuk yani ikili görüşmüyoruz herhalde o da yanlış anlaşılmaktan korkuyor.Aileler bu işe nasıl bakar hiç bi fikrim de yok açıkçası:( Hoşlanıyorum ben bu çocuktan.Ger görüşmemizde bakışarak anlaşıyoruz öyle hissediyorum yani konuşmadan da anlaşılabilirmiş bunu anladım:)) bu arada boğa burcuyum internete bakınca leyla ile mecnun misali olabiliriz Çok uzattım ama sizin de bi fikriniz olması açısından:) Yorumlarınızı, bu işin olabilitesini, ve analizleri bekliyorum

Hayirlisi olsun. Da ben bir dert goremedim. ALLAH dert vermesin tabi
Hoslaniyorsan tanimaya calis. Burclarla olmaz bu isler karakterini iyice analiz et.
Hakkindan hayirlisi olsun

Ben hiç anlayamıyorum anliyamiycam bir akrabaya nasıl bu gözle bakilabiliyor.yani sizi elestirmiyorum ailenizde anlayış böyledir size göre normaldir de biz en uzak akrabaya bile böyle hisler içine girmeyiz.cok garip karşılanır.bir örneği de yoktur yani.o yüzden ben çok sasiriyorum

İkinci dereceden kuzen olsa bile olur da evlenirseniz çocuklarınız engelli olma ihtimali var farkındasınız değil mi?

Ayrıca birinden hoşlanan bir erkek eğer yol yordam bilmez bir ergenus değilse hoşlandığı kişiden kendisine kız arkadaş bulmasını istemez. Karşınızdaki adam ya sizinle ilgilenmiyor ya da yeni yetme.

yaş 16 mı ? mesajınızdaki pembe dünyadan bunu çıkardım. Bana kız bul diyen adam senden hoşlanmıyordur. Hoşlanıp da bunu diyorsa gerizekalıdır.

Babamın kuzeni ile benim açımdan asla olmayacak birsey.. bizim ailede zaten asla tasvip edilmez bi durum.. ailenizin yapısına sizin görüşünüze göre olabiliyor ise siz bilirsiniz.. iyi düşünün derim..

Adam size kiz bul demis.kisaca aklimda ki sen degilsin sadece dertlesiyorum seninle demis.
Akraba ile bu tip iliskileri yanlis buluyorum.olaki ciktiniz ayrildiniz aileler ogrendi bir araya gelemniz gereken durumlar olacak.
Ileride pisman olabilirsin

Back
X