dert mi bence kendim dert yaratıyorum kendime

grcfeyz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
4
0
36
Ankara
:43:üzgünüm belki bana yardımcı olursunuz 1 senelik ilişkim bitti zaman uzun değil pek fazla ama yinede onca şey yaşandı o askere gitti eylül de yanımdayken bile çok kıskançtı gitti daha beter oldu dayanılmaz hal aldı okul arkadslarımla bile kız olanlarla görüşmemi istemiyordu zaten çok bunalıyordum iyice sıyırdım sürekli tartşıyorduk ben alttan alıyodum askerde diye ama ayrıldık o askerden gelene kadar beklicem yine ben 21 yasındayım ünverste okuyorum facebook taki erkeklerin hepsini silmişti abim dahil bende en sonunda kapattım sevgi herşeyin üstesindn gelemiyormuş ne yazık ki :( ayrıldık normal arkadaşlarımla görüşüyorumdaha önceki eski erkk arkadsmlada konusuyoruz acaba yanlış mı yapıyorum bielemedim kendi kendime sorun yaratıyorum belkıde :2:

kendini boslukta hissettigin icin eski erkek arkadasina yöneliyosun
ve bence yanlis yapiyosun

Son düzenleme:
normal arkds gbıyız artık ustunden 2 sne gectı ama sanrm o bı umut dıyor ben ne yapıcagımı bılemdım :63:

yok aslında ben hala kırgınım eskı sözlüme onu ıcımden atmadan ıstemem ama dert yokken dert ediniyorum sanrım:44:

normal arkds gbıyız artık ustunden 2 sne gectı ama sanrm o bı umut dıyor ben ne yapıcagımı bılemdım :63:

yok aslında ben hala kırgınım eskı sözlüme onu ıcımden atmadan ıstemem ama dert yokken dert ediniyorum sanrım:44:
eski sözlüne eski erkek arkadasim mi diyosun :86:
öncelikle eski sevgiliden arkadas/dost olmaz
181161610096.gif

suan boslukta oldugun icin istemem yan cebime durumlari var sende..