Dert mi diyceksiniz.vurmayinn :))

evsizmutsuzcocuksuz

O işler öyle olmuyor ustaaa!!!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
116
101
18
37
Selam kizlar 3 aydir nerdeyse giremiyorum sebebi ugruna babamla kusme noktasina geldigimiz sirf o orda diye uni.sehir tercihimi oraya yaptigim 2 yillik sevgilimden ayrildim.sebebi onemsiz bitmesi gerekiyodu herneyse.

Benim danismak istedigim konu su kizlar.bi insan biri aklina geldiginde pis pis siritiyosa o aklina gelince sanki huzur duyuyo gibi oluyosa ama asik olamayacagi kadar kendi tipi olmayacak hatta sevgilim varken gorsem cirkin diye nitelendirebilecegim :) yasca da bi 10 yas buyuk biri var.daha 1 hafta once gordm bi de dun.yani dedigim gibi ask degil ama cok esprili tatli biri aklima gelince siritasim geliyo boyle :) duygusal bosluk mudur nedir bilemedim..

Evet duygusal boşluktur. Sakın üniversitenin ilk senesi kimseyle çıkma. Abla tavsiyesi. Bi etrafını gözlemle tatlım.

Bosluktasin cunku canim boyle hissetmen normal,dusunmemeye calis kafani dagit arkadaslarinla zaman gecir,zamanla yasca da dengin olan biri cikar karsina merak etme herseyin hayirlisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…