• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert mi şimdi bu?

Karakiz

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
73
55
288
37
Ya ben nasıl başlasam bilemedim. Bunu ıtiraf etmek zor ama yirmi yedi yaşında olmama rağben hiç erkek arkadaşım olmadı. Tamam öyle erkek meraklısı değilim yani çok da mühim değil. Tek başımada gayet mutluyum. Ama artık erkekler benim için bişey ifade etmiyor. Sanki hepsi bir süre sonra aynı oluyorlar. Bana ilgi gösterenlere soğuk davranıyorum. Birinden hoşlansam bile aman boşver bu bana bakmaz diyorum. Zaten çok ta güzel değilim. ama bu işlerin güzellikle ilgili olmadığını anladım. Ben neden kendime güvenemiyorum. Yada erkeklere güvenmiyorum. Bazen kendimi çok salak hissediyorum. ah biraz daha kendime güvenebilsem. :KK15:

Belki bir gün kalbini hoplatacak biri çıkar fikirlerin değişir.

Bi gun asik olursan gorursun ne kadar cekici geliyor glmiyor
Ayrica her iliskisi olan erkek duskunu mu o cumlen yanlis anlasilabilir:63:

Diğer insanlarla olan ilişkin nasıldır peki? Çok ama çok sevdiğin, istese canımı veririm dediğin arkadaşların, dostların oldu mu? Hayvanlarla aran nasıl? Yaşlılara karşı şefkat duyar mısın? Çocuklar senin için etrafta koşturup gürültü yapan gereksiz varlıklar mı yoksa, bebek gürnce başına üşüşen tiplerden misin? Bunlara bir cevap ver bacım.

:))once niyet canim. sen bi niyet et de gelir devami

Bu konuda bende de özgüven eksikliği var. Diğer konularda hırslı,azimli ben mesele erkeklere gelince firar ediyorum :)

Ya ben nasıl başlasam bilemedim. Bunu ıtiraf etmek zor ama yirmi yedi yaşında olmama rağben hiç erkek arkadaşım olmadı. Tamam öyle erkek meraklısı değilim yani çok da mühim değil. Tek başımada gayet mutluyum. Ama artık erkekler benim için bişey ifade etmiyor. Sanki hepsi bir süre sonra aynı oluyorlar. Bana ilgi gösterenlere soğuk davranıyorum. Birinden hoşlansam bile aman boşver bu bana bakmaz diyorum. Zaten çok ta güzel değilim. ama bu işlerin güzellikle ilgili olmadığını anladım. Ben neden kendime güvenemiyorum. Yada erkeklere güvenmiyorum. Bazen kendimi çok salak hissediyorum. ah biraz daha kendime güvenebilsem. :KK15:

Uzun süre yalnız kalınca ''Bana ilgi gösterenlere soğuk davranıyorum. Birinden hoşlansam bile aman boşver bu bana bakmaz diyorum.'' kısımları bende de oldu :KK53: ayrıca bu zamana kadar sevgilinin olmaması iyi mi kötü mü bilemem ama bizim olduda noldu yanii, boşveeer kısmetse olur herşey :KK50:

Back
X