- 21 Ağustos 2014
- 524
- 322
- 73
- Konu Sahibi gececikedi
-
Degisik bir dertle geldim buraya konu actim hayalimdeki motoru almak istiyorum diye sonra aldik bidaha konu acip fotografini koyup paylastim sizinle ilginc olay su eve geldim daha binmedim brandasi ustunde duruyor dusersem motor zarar gormesin diye denge topuzu takilacak onun gelmesini bekliyorum takilinca binecegim ama icten ice bi korku sardi dusurursem cok uzulurum diye :/ moralim cok bozulaccak onceden motor surmuslugum var ama dandik ve daha gucsuz seylerdi bu oyle degil ve senelerdirde hayalini kurdum hep buaksam yanina gidip brandayi acip onune oturup seyrettim cok guzel ama dusurursem diyede cok korkuyorum 165 kiloluk birsey sonucta kullanmaya kalinca kullanirim ama dusmeyecegim diyemem biliyorumki biyerde patlayacagim yada ben oyle sartlandirdim oyuzden korkuyorum yepyeni ve onu yerde gormek en son isteyecegim sey evet hastalikli gibi seviyorum sanirim farkindayim sacma gelecek cogunuza ama o hayalini kurdugum alet evde yatiyor simdide zarar vericem diye tirsiyorum tabi yinede binecegim ama icimde o his olmasa daha rahat olucam gibi nasil yapsamda kivsam aklimdan onu bilemiyorum onun tedirginligiyle surmek istemiyorum motor diye basinizi utuledim gibi kusura bakmayin nolur :/
Zaten denge topuzu takilinca sonra binecegim binmesinede o ara olduda dusurursem diye icim icimi yiyor .dO bebegi yavas yavas disari alistirmalisin kisa mesafelerden uzun mesafelere dogru ikinizde mutlu olucaksiniz
ZaraRi onlemek icin denge topuzunu bekliyoruz o takilacakta yinede bisey olur diye korkuyorum iste napican hayaliyle yatip kalkip eline gecince ve bu kadar sevince ayri kiymetli oluyyo maliyetinde degilim inanin ki karsilariz ama kotu hissederim bisey olursaAcemiyseniz genelde düşüyor. Zararı önlemek için film kaplatılır ve korumalık vs takılıyor. Biraz masraflı ama yapacak bir şey yok. Biz de düşürdük
Kazasız belasız kullanın:)
Artik Allah a emanet o kisim birazda kucuk telefon dusse millet panik ediyor sende haklisin ama olcagi varsa herturlu olur engel olamazsin bu arada hayirli olsun diyelimZaten denge topuzu takilinca sonra binecegim binmesinede o ara olduda dusurursem diye icim icimi yiyor .d
Cok sagol benim panigimde en ufak maliyet soz konusu degil insanin cocuguna zarar gelse uzulur ya hani hastane masrafini dusunmez onun gibi birsey oyuzden degisik bir ornek oldu ama esyadan cok duygusal olarak seviyorum onu isim bile taktimArtik Allah a emanet o kisim birazda kucuk telefon dusse millet panik ediyor sende haklisin ama olcagi varsa herturlu olur engel olamazsin bu arada hayirli olsun diyelim
Çok tatlısınız tek derdiniz bu olsun :) komik bir anımı hatırlattınız bana. ben babamınkini sürerken arkamdaki babamı düşürüyordum az daha... Kasisten geçerken freni sıkmadım Adam gidiyordu kaldı ki motoru da hoyratça sürmüştüm :)Degisik bir dertle geldim buraya konu actim hayalimdeki motoru almak istiyorum diye sonra aldik bidaha konu acip fotografini koyup paylastim sizinle ilginc olay su eve geldim daha binmedim brandasi ustunde duruyor dusersem motor zarar gormesin diye denge topuzu takilacak onun gelmesini bekliyorum takilinca binecegim ama icten ice bi korku sardi dusurursem cok uzulurum diye :/ moralim cok bozulaccak onceden motor surmuslugum var ama dandik ve daha gucsuz seylerdi bu oyle degil ve senelerdirde hayalini kurdum hep buaksam yanina gidip brandayi acip onune oturup seyrettim cok guzel ama dusurursem diyede cok korkuyorum 165 kiloluk birsey sonucta kullanmaya kalinca kullanirim ama dusmeyecegim diyemem biliyorumki biyerde patlayacagim yada ben oyle sartlandirdim oyuzden korkuyorum yepyeni ve onu yerde gormek en son isteyecegim sey evet hastalikli gibi seviyorum sanirim farkindayim sacma gelecek cogunuza ama o hayalini kurdugum alet evde yatiyor simdide zarar vericem diye tirsiyorum tabi yinede binecegim ama icimde o his olmasa daha rahat olucam gibi nasil yapsamda kivsam aklimdan onu bilemiyorum onun tedirginligiyle surmek istemiyorum motor diye basinizi utuledim gibi kusura bakmayin nolur :/
motor benim icin azicik buyuk en basiti ayaklarim yere tam basmiyor ayagimin ucuyla tutuyorumÇok tatlısınız tek derdiniz bu olsun :) komik bir anımı hatırlattınız bana. ben babamınkini sürerken arkamdaki babamı düşürüyordum az daha... Kasisten geçerken freni sıkmadım Adam gidiyordu kaldı ki motoru da hoyratça sürmüştüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?