Öncelikle burada çok fazla kişi olduğu için buraya yazdım. Bunun için özürdilerim.
Sizlere iki sorum olacak. Ama sorularımı yanıtlarken "biraz fala tüylü olduğumu" dikkate alın. (16 yaşındayım)
1)Epilatör kullanımdan sonra tüyleri artırıyormu? Artırıyorsa artırmayan var mı? Varsa markaları nedir?
2)Yanaklarımda ve çenemde sert tüyler var. İğneli epilasyondan başka çarem yok gibi şuan (lazer için 18+ olmak gerekiyormuş). yaptıran oldu mu? Olduysa beni bilgilendirebilir mi? Acıyomu, işe yarıyomu, yaramıyo mu, lekeler kalıyomu vs.
Şimdiden teşekkürler ablalarım.
Canım bu sorunlar için önce doktora gitmelisin..Aşırı tüylenme özellikle yüzde olanı hormonlarla ilgilidir diye biliyorum.. Mutlaka önce doktora gitmelisin..
doktora gittinizmi hormon testi yaptırmanız gerekiyor yanak ve çenedeki tüyler hormon bozukluğunun belirtisi çünkü
Hormon testi yaptırmak gerekiyor evet ama sonuç temiz çıkabilir. Bende ne pko sorunu var ne hormon sorunu ama tüylüyüm.
Yüz bölgesini epilatörle almaktan bahsetmiyorsun umarımkesinlikle öyle bir şey yapma, artırma olmasa da diken diken ve sert bir görüntüsü oluyor en mantıklısı ip ile aldırman. Ben epilatörü kollarımda kullandım çok pişman oldum...
İğneli epilasyonda işinin ehli olmayan yerde yaptırırsan kötü sonuçları olabilir, annem yaptırmış (tabi yıllar önce henüz teknoloji gelişmemişken) şu an dudak üstü delik delik duruyor. İyi bir merkezde kesin sonuç alabilirsin ama hormon sorunun varsa sanırım iğneli de çözüm olmuyor veya çoook uzun zaman alıyor.
1-Epilatör tüyleri arttırmaz.
2-İğneli apilasyonu yaptıran 2 arkadaşım oldu, ikisi de hiç sorun yaşamadı.
3-Doktor kontrolü şart.
Geçmiş olsun canım, tek derdin bu olsun.
canım ben epilatör kullanıyorum memnunum...
sakın yüzüne lazer yaptırma yüzde etki göremeyen hatta dahada arttıgını soyleyen çok kişi var...(iyice araştır)
bide bak bu sitede verilen tarihlerde tüylerini al çok işe yarıyor diyorlar bende yeni başladım..
Mayıs Ayı Epilasyon Günleri ~ Kozmik Bakım
Öncelikle burada çok fazla kişi olduğu için buraya yazdım. Bunun için özürdilerim.
Sizlere iki sorum olacak. Ama sorularımı yanıtlarken "biraz fala tüylü olduğumu" dikkate alın. (16 yaşındayım)
1)Epilatör kullanımdan sonra tüyleri artırıyormu? Artırıyorsa artırmayan var mı? Varsa markaları nedir?
2)Yanaklarımda ve çenemde sert tüyler var. İğneli epilasyondan başka çarem yok gibi şuan (lazer için 18+ olmak gerekiyormuş). yaptıran oldu mu? Olduysa beni bilgilendirebilir mi? Acıyomu, işe yarıyomu, yaramıyo mu, lekeler kalıyomu vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?