Dert sayılmaz ama bakarsanız sevinirim

Mervegediz

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
147
33
13
benim gıdı takıntım var nasıl geçer bu sürekli elimde ayna çeneme bakıyorum böyle bi çene yapası gıdı için ne yapılır bi fikir verin allah aşkna acayip sinir oluyorum kilolu da değilim ama neden böyle. Kendi fotomu birde istediğim gibi bi foto koyuyorm

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 188
Ay sarkan sallanan bişey yok anlamadım dert değilse sorun ne?? Kimse senin gıdına senin kadar dikkatli bakmıyor, hatta etrafındakilerin %90 kadarı o gıdınıb farkında bile değil. Rahat ol yaa

Boyun egzersizleri yapın, googledan araştırın biraz görürsünüz videoları.

56 kiloyum ama bende de var bu problem. Söylediğim herkes yok ne gıdısı diyor ama ben taktım işte var bende. Egzersiz yapıyorum aklıma geldikçe. Biraz yaşım ilerlesin toplatıcam valla :KK53:

56 kiloyum ama bende de var bu problem. Söylediğim herkes yok ne gıdısı diyor ama ben taktım işte var bende. Egzersiz yapıyorum aklıma geldikçe. Biraz yaşım ilerlesin toplatıcam valla :KK53:
48 kiloyum bende vallahi kocam bıktı benden sürekli ona da yansıtıyorm ay şu gıdıya bak bu ne of puf diye deli ettim adamı

Napıcaz bu gıdıları bilemedim vallahi benim annem çok çok fazla öyle olucam diye korkuyorm kilo almak da istemiyorm o yüzden :KK43:(

Estetikle aliniyo mu ki hic arastirmamistim oyle arada sinir olup unutuyorum。yalniz cok acir yaw,

Back
X