Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ya gerçekten dert sayılmaz ama çatlamak üzereyim... muhasebe kursuna gidiyorum hafta sonları.. daha önceden sorun yaşadığım bi kız vardı.:ecrin_bebek:
o da arkadaşıda geliyolar kursa yeni kayıt olmuşlar....
.. neyse ordada yeni tanıştığım kızlar da vardı
bi hafta gitmedim haşır neşir olmuşlar buraya kadar tamam inan umrum değil herkes istediğiyle konuşsun ama o iki kız cins cins bakışlar gülüşmeler kendimi
çok rahatsız hissediyorum ya oradan soğudum cidden... zaten çok insan yok
sınıfta allahtan sürekli aynı sınıfta değiliz ama genede sık karşılaşıyoruz bide tanıştığım kızlarla konuşurken ki halleride beni rahatsız ediyo sanırım
... orda huzurum sıfır.... çocukca davranışlar sergiliyolar derdim filanda yok zaten. ama trajikomik kızlar ya nasıl bi tavır
sergilesemde birbirimizle alakamız olmasınnn
çoluk çocuk değilizki uğraşayım ayy anlattım rahatladım kızlar ya gereksiz ama genede gidince keyfim kaçıyo :kedi:
kurs ortamlarında böle dertler çok kötü oluo yaa zaten küçük bi yer kantinlerde sınıflarda hep aynı yüzleri görüosun falan...
neyse bence fasla muhattap olma onlarla
derslerine önem ver onun dışında onların konuşmadığı insanlar muhakkak vardır onlarla muhabbete geçebilirsin
kurs ortamlarında böle dertler çok kötü oluo yaa zaten küçük bi yer kantinlerde sınıflarda hep aynı yüzleri görüosun falan...
neyse bence fasla muhattap olma onlarla
derslerine önem ver onun dışında onların konuşmadığı insanlar muhakkak vardır onlarla muhabbete geçebilirsin
kurs derken yüzyüze eğitim okulda oluyo ama aynı kattayız malesef ve sınırlı sayıda insan var konuşulabilecek:kedi:
sürekli bi itici tavırlar bakışmalar dertlerini anlamak mümkün değil
derslerde aynıı sınıfta olduğumu derslere gidesim gelmiyor uğrsaşsam uğraşırım ama uğraşmak istemiyorum.
yorumun çok sağol cnmopuyorumnanaktan
onlara karşı rahatsızlığını belli etme bence canım..onların olduğu yerlerde inatla rahat davran ki bu davranışların karşısında onlar rahatsız olsunlar....
bir süre ortamı tanımak kişilerin ayırımını yapmak için geri planda kal..ölç biç tart..ondan sonra seçeceğin kişilerle arkadaşlık yapmaya başlarsın..zaten bu süre zarfında sana gelen kişilerde olacak sende ortamını sağlamış olacaksın...
onlara karşı rahatsızlığını belli etme bence canım..onların olduğu yerlerde inatla rahat davran ki bu davranışların karşısında onlar rahatsız olsunlar....
bir süre ortamı tanımak kişilerin ayırımını yapmak için geri planda kal..ölç biç tart..ondan sonra seçeceğin kişilerle arkadaşlık yapmaya başlarsın..zaten bu süre zarfında sana gelen kişilerde olacak sende ortamını sağlamış olacaksın...
bu dönem diğer arkadaşlarım yok stajdalar benim dönem kaybımdan dolayı yenilerleyim malesef... haklısın canım gayet rahat davranmalıyım sinirlerim tepeme geliyo bakışlardan dolayı ben bakmasamda dikiyo gözünü sprun yaşadığım kızdan çok arkadaşı zaten
ben uğraşmak isteöiyorum kavga olmazsın gereksiz diye ama sabır zorluyolar salak salak davranışlar imalar..
dedim ya hep aynı yüzler genelde tanıştığım kızlarla kakara kikiri zaten amacım arkadaşlık değil orda
bi an önce bitsin diye çabalıyorum ama stres yaratıyo ama söylediklerini
kesinlikle uygulucam canım sağol
haklısınız kızlar o sinir bakışlarını bi çekseler süper olucak bende sap gibi bakılan olunca sinirlerim tepeme çıkıyo kavga etmekte istemiyorum gerekte yok nasıl bir sinir harbidir bu ama dediklerinizin hepsiniz yapıcam kızlar