• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert üstüne dert :(

kubradnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
321
4
48
31
Ankara
Nerden başllıycamı bilemiyorum geçen afyonda üniversite okuyodum dondurmak zorunda kaldım neyse bu sene tercih yaptım yakın arkadaşımla aynı yeri kazandık tabi afyondaki kaydı almamız gerekti babam teyzemlerin arabasını aldım ankradan afyona gün içinde gidip kaydımı aldırdım sorun olmadı diplamam elımdeydı neyse salı günüde bartına gittik ön kaydı yapmadım filan orda hallettin Allahtan bartınde öğrenci evleri pahalı üniversite geldi geleli milletın gözü acılmıs tam umudumuzu yitirdik hacı amca bizi ev verdi 1+1 eşyasız burda eşyaları ayarlıyıp 10unda gitcez eşya ayrı bi dert nakliyat parası filan babamın belini bükcek kardeşim dershanede ablam üniversite bide ben çıktım Allahtan ev 300tl 150 ben 150 arkdaş vercek her ay 600 kadar masrafım olcak buraya kadar güzel her sorun bitti tam eve dönerken bolu gerede de yolda kaldık saat 8.30dan 11.30 kadar yardım bekledik nyseki arkdasmın annesinin kardeşi geldi arabayı cektik ama babam gece orda kaldı yaa için acıdı burkuldu ciğrerim yandı babam inat ve ters adamdır herkesden soğuttu kendını ama ben çok üzüldüm o gün 2 gibi evdedik ama ölüm gibi geldi kayıt yaparken herkse rezil etti beni ama daynamıyorum babama başına bir şey gelse ölürüm ben bunu anladım. 2 senedir emeklı babam suan 3 haftada bir eve gelıyor ek iş buldu sırf bizi okutmak için yürekli babam var çok güçlü ama beni eziyor küfür ediyor arkadaşlarımın yanında rezil ediyor en mutlu günümde bile bir şey bulup ağlatıyor arkdaşımda dedi iyi sabrediyosun gerçekten çekilcek çile değil öyle bi inadı var ki kimse ağzını acıp konusamaz hemen tersler para yollar ama tam babalık yapamıyor sevgi göremiyorum açıkcası hani para dediğim okul ihtiyaclarım onun dısında alda sunu üstüne başına harca gez toz demez kayıta gittimiz gün yakın arkdaşım annesi filanda nefret etti babamdan kendınden soğuttu hep bağırmalar küfürler inatlasmalar sonunda araba yolda kaldı rezil olduk. neyse arkdaşlar kou şu canını verecek kadar çok sevdiğiniz birinden aynı zamndan nefret ettiniz mi yaa bu duygu insanı uçuruma sürüklüyor..

Kimse dört dörtlük degil ki herkesin bir kusuru oluyor iste,
Babaninda kusuru bu sanirim cabuk öfkeleniyor..
yinede ALLAH basinizdan eksik etmesin..sizin icin calisip cabaliyor,
herkes sevgisini ap acik göstermiyor malesef..ama sevmese cabalamaz sizin icin bence..

Back