Dertlendim..Dostumuz Allah olsun

sevdaliyim05

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
11
16
3
28
Merhaba hanımlar.
Benim bir problemim var.Problemim güvensizlik.
Ben veterinerim.
Sizden bahsedeyim kendime.
Tesettürlüyüm.58 kiloyum.
1.70 boyundayım.
Nişanlıyım.
Ben kendimi beğenirim çok severim.Kibir ve ego kastetmiyorum kesinlikle sadece kendime değer veririm.
Teyzeler arkadaşlarım akrabalarımda beni beğenirler.
Ben kendimi bazen çok özgüvensiz hissediyorum.
Nişanlım biyolog aynı üniden mezun olduk.O başka bir bölümdeydi.
Yani o kadar makyaj yapan sevgilisi olduğu halde erkeklere cilve yapmaktan geri durmayan kızlar var ünide bilen bilir.Nişanlım bana o kadar çok değer verirki.(Evleneceğiz temmuza.Ev hazırlıkları yapıyoruz.Kendi ailesi varlıklı benim ailem maddi yönden iyi değil.Ama maaşımı alıyorum Allaha şükür . Bana ödetmiyorlar nişanlım ve ailesi her şeyi biz halledeceğiz diyorlar)
Değerinden sevgisinden şüphem yok.
Nişanlım üniverstede çalışıyor.
Ve yaptığı meslek gereği onlarla iç içe.Ya her kız böyle değil tabiki ama dediğim gibi şimdiki kızlar sevgilisi olduğu halde başka adamları etkiliyor.Aklıma geldikçe canım sıkılıyor sinirim bozuluyor.
Yani güzel bir kadınım.Dik duruşluyum.Güvenim var kendime diyorum bazen güvenin varsa bu konulara niye takıyorsun diyorum bazende.Öyle canım sıkıldı baya kafaya taktım en iyisi beni anlayan hanımlara yazayım dedim.

Eğer eşin öyle birşey yapacak olsa emin ol hiç kadın olmayan ortamda da yapar İnternet vasıtası ile.ama yapmayacaksa çalıştığı ortam etkilemez. İnşallah yani.birde adamlar öyle kızları çok basit bulur

Valla ne yalan söyleyeyim haklısın. Bende olsam takardım. Tabi bu durumun hayatını ele geçirmesine izin verme ama ona göre de dikkatli ol.

Nisanlina güvenmiyorsan neden evleniyorsun ki?

Güveniyorsan ve nisanlin sana sadiksa o kizlar istedikleri kadar cilve yapsin nisanlin bakmaz.

Bukadar da kiskanc ve düsünceli olmayin.

Hep derim: negatif düsüne düsüne negatif enerjiyi üstünüze cekiyorsunuz resmen

Her ortamda kızlar var sokakta ,okulda ,cafede, hastanede, otobüste ,metroda vs vs senin muhatabın dışarısı değil nişanlın, ona güvenin tamsa ;
karşısında manken olsa dahi yanlış bişe yapmayacağını bilirsin tereddüte düşüyorsan vardır bi kopukluk ya kendini yeterli bulmuyorsun ya nişanlın için aceba mı diyorsun

Ben de uzun boylu beyaz tenliyim yürüyünce insanlar sürekli bana bakar eşim ilk tanistigimizda neden insanlar sürekli sana bakıyor derdi. Gel gör ki benim yanımda adama asılan var polis üniformalı ya.. Guzelliginize değil adamın huyuna güveneceksiniz. Hulya Avşarın aldatıldığı ülkedeyiz demek ki iş güzellikte değil.

Adam adamsa etkilenmez merak etme
Boşuna kuruntu yapıyorsun

Yani güzel bir kadınım.Dik duruşluyum.Güvenim var kendime diyorum
Buna sıkı tutun, cidden çok işe yarıyor.
Özgüven iyidir.
Hele ki aşk konularında.
Ama eğer çekim yasası falan diye bir şey varsa , başımıza gelenleri kendimiz çağırıyoruz sanki.
Düşüncelerimize dikkat etmeliyiz.

Hepimiz kadın erkek çalışıyoruz. Çevredekiler ne yaparsa yapsın iş insanın kendisinde bitiyor.
Yani endişeye gerek yok. Eğer nişanlının gönlü kayar diye şüphe ediyorsan nişanlını gözden geçirmelisin.
Makyajlı kızları değil...

Yalniz diger konun kadar bu da sacma bir takinti canim.Hep boyleysen hic mutlu olamazsin.Merkeze nisanlini koyup olur olmaz her seyi takiyor gibisin.Sadece kendine edersin.Nisanlina guveniyorsanicin rahat olsun.

Nisanlim baska bir iste de calissa illa ki ortamda guzel kadinlar makyajli kizlar olacak.

Bunu dusun ve kendini yorma

Zamane kızları etkiliyor,diye bişey yok.etkilenmesin adamlar da.düşünürsek eşlerimizi evden dışarı çıkarmayalım.ya da onlar bizi çıkarmasa haklı mı oluyor

Valla adamda biter iş canım. Yapacak olan insan tamamen erkeklerle is yapıyor olsa bile bi yolunu bulur. Ama sadık olan insan ne olursa olsun yapmaz öyle şeyler

Senin kendine güvenin Yok ki çevreyi bahane ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…