Dertler derya deniz olmuş

Clarkkent

Bir kedi annesi...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2017
3.516
5.895
158
30
Bazen çok bunaldığınız, sıkıldığınız anlar gelir. İçinden çıkılması oldukça zor durumlar vardır. Onlardan birinin içindeyim. Köşeye sıkıştım sanki. Deşifre olmamak adına paylaşmak istemiyorum. Çok spesifik bir konu. Yalnız değilim çok şükür. Eşim uzakta ama ona anlattım rahatladım biraz dedi çaresine bakarız, dermansız dert yoktur. Fakat içimdeki sıkıntıyı, derdi dindiremedim. Allah'a açtım ellerimi, Rabbim yardım et dedim Sana isyan etmiyorum verdiğin her sıkıntıyı kabul ediyorum, yeterki sen yardım et dedim. Ama yine ferahlayamadım. Sizden rica ediyorum bana dua edin. Paylaştıkça mutluluklar çoğalır, dertler azalır derler.

Sağlıkla ilgili bir konu ve çocukluğumdan beri benimle beraber maalesef. Uzunca bir süre de benimle olacak sanırım. Yeni bir şey değil ama dolum noktama geldim sanırım.

Sağlıkla ilgili bir konu ve çocukluğumdan beri benimle beraber maalesef. Uzunca bir süre de benimle olacak sanırım. Yeni bir şey değil ama dolum noktama geldim sanırım.
Çok üzüldüm Inşallah bir an önce şifaya kavuşursunuz. Kolay değil tabi ki insaniz ve sabrımız bir yere kadar. Ama Allahtan ümit kesilmez hiç ummadığınız anda birden herşey çok daha güzel olabilir.Olmasini dileyelim olsun inşallah

Ahh ahh hemde nasil derya bazen varya böyle ölmek istiyorum bu dertlerden kurtulmak için dünya hiç bana göre bi yer degil bazen çok şükür ediyorum müslüman oldugum için çünkü o bunalmış zamanlarda çok farklı şeyler yapa bilirim

Yazınızda kendimi gördüm allahım hayırlısıyla artık hep yüzümüzü guldursun

Amin inşallah Allah şifa dileyen herkese nasip etsin inşallah.

Gerçekten Allah da olmasa kime sığınırız? Ateist olmanın en zor yanı, sıkıntılı anında koşulsuz şartsız sana umudun kapılarını açacak Rabbin olmayışıdır.

Gerçekten Allah da olmasa kime sığınırız? Ateist olmanın en zor yanı, sıkıntılı anında koşulsuz şartsız sana umudun kapılarını açacak Rabbin olmayışıdır.
Aunem öyle iman teslimiyet dua o kadar güzel bir şey ki ben bunu babam vefat ettiginde anladım tam olarak imanımın ne kadar güçlü oldugunada bu yüzden sürekli şükür ederim

Şükredin ki sizin eşiniz biliyor derdinizi..Benim o da yok.Derdimden haberi olsa ne olur bilmiyorum? Benim sorunum maddi nedenler.Eşimden gizli yaptığım borçlar var bilse çok kötü olur.Yirmi senedir evimize katkım var hem de çok fazla.Yeri geldi tek başıma sırtlandım yükü.Ama son yıllarda sebepsiz borçlar yaptım,bir bankadan aldım öbürüne ödedim.Sanırım içinden çıkılmaz bir hal alıyor artık durum.Kardeşim biliyor durumu o yardım ediyor çoğu zaman.Ama nereye kadar? Allah feraha çıkarsın hepimizi.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…