Dertler derya olmuş 2

Elliton

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
46
10
3
35
Yeni tanıştığım birine 1 ay evli kaldığımı söyleyememden bahsetmiştim sonunda söyledim :) aldığım cevap..
"Benim için önemli değil bu durum,ben böyle bişeye takılacak biri değilim..herkesin başına hersey gelebilir,sorun yok" dedi
Sonrasında yine görüştük hiç bişey sormadı konusu açılmadı bile hersey aynı halde,normal sohbette devam etti..normal mi bu sormamasi ben mi abartiyorum bu durum bilemedim.ne kadar sürdüğünü ne zaman bittiğini bile sormadi o kadar yani :/

Yeni tanıştığım birine 1 ay evli kaldığımı söyleyememden bahsetmiştim sonunda söyledim :) aldığım cevap..
"Benim için önemli değil bu durum,ben böyle bişeye takılacak biri değilim..herkesin başına hersey gelebilir,sorun yok" dedi
Sonrasında yine görüştük hiç bişey sormadı konusu açılmadı bile hersey aynı halde,normal sohbette devam etti..normal mi bu sormamasi ben mi abartiyorum bu durum bilemedim.ne kadar sürdüğünü ne zaman bittiğini bile sormadi o kadar yani :/
Benim de ikinci evliliğim eşim hiç evlenmemişti bi kere konuşuldu konu sevgiliyken o oldu daha açılmadı sormadı sormaz da 8 aylık da evliyiz üstelik eşim ondan öncesini Yok saydığı için hatırlamaz bile Emin'im sevgilin de Yok saymıştır o konuyu

Belki önce sizi tanımayı istiyordur. İlişkiniz boyut değiştirdikçe soracaktır. Belki siz ona açılırken ne kadar gergin olduğunuzu hissetmiş ve üzerinize gelmek istememiştir.

İnşallah hep bu şekilde anlayışla devam eder ilişkiniz canım

Belki de gerçekten önem vermediğini göstermek için özellikle sormuyordur. Bu iyi bir şey bence.

son derece medeni saygili cevap vermis..ama ben olsam bir merak ederdim.siz soyledinizmi neden bittigini felan.yoksa oylece kapandimi konu?bilemiyorum..sanki zaman icinde yavas yavas mutlaka sorar gibi geldi bana.ben olsam sorarim..sevindim sizin adiniza en azindan sizi kirmamak icin ozen gostermis cevap verirken..hakkinizda hayirlisi olsun.

Erkekler bizim gibi değil. Biz olsak incik cincik karıştırırız ama onlar öyle değiller. En güzeli. Öğrenip ne yapacak sanki. Geçmişte kalmış. Kafa bulandırmaktan başka bi şeye yaramayacak.

Neden bittiğinide mi sormadı?
Biriyle evleneceksem bir önceki evliliğini neden bitirdiğini merak ederim şahsen.
Sadece o yazdıklarımı söyledi hiç bişey sormadı..Ben olsam bende merak ederim ama şu an için evlilik ile ilgili hiç bişey yok sevgililik durumu bile yok
Neden bittiğinide mi sormadı?
Biriyle evleneceksem bir önceki evliliğini neden bitirdiğini merak ederim şahsen.

Yeni oldugun icin sormuyor itici olmamak adina merak etme zamanla seni soru yagmuruna tutacaktir.Sizin de yanlisiniz var neden sormasini bekliyorsunuz kendiniz aciklama yapmaliydiniz.

Benim de ikinci evliliğim eşim hiç evlenmemişti bi kere konuşuldu konu sevgiliyken o oldu daha açılmadı sormadı sormaz da 8 aylık da evliyiz üstelik eşim ondan öncesini Yok saydığı için hatırlamaz bile Emin'im sevgilin de Yok saymıştır o konuyu
Allah daim etsin mutluluğunu..banada nasip etsin inşallah böyle bir yuva.biz daha sevgililik yoluna bile girmedik hayırlısı diyelim

Belki de gerçekten önem vermediğini göstermek için özellikle sormuyordur. Bu iyi bir şey bence.
Yaşı itibariyle ve etrafı açısından baktığım zaman zaten oldukça olgun biri,35 yaşında.rahat bir yapısı var sanırım gerçekten önem vermediği için boyle davraniyor

Yeni oldugun icin sormuyor itici olmamak adina merak etme zamanla seni soru yagmuruna tutacaktir.Sizin de yanlisiniz var neden sormasini bekliyorsunuz kendiniz aciklama yapmaliydiniz.
Ben açıklama yapmaya çalışırken önemli değil olabilir dedi hep..yani konuya söyle girdim çok kısa süreli bi evlilik geçirdim diye.olabilir dedi yenide bitmedi 3.5 yıl oldu su kadar sürdü dedim hep sonuçsuz cümleler kurdum.yani açıklama yapmak için bana fırsat vermedi.sormak istediğin bişey olursa açıklayamayacağım hiç bişey yok sor dedim yok herhangibişey dedi.

Yaşı itibariyle ve etrafı açısından baktığım zaman zaten oldukça olgun biri,35 yaşında.rahat bir yapısı var sanırım gerçekten önem vermediği için boyle davraniyor
Büyük ihtimalle ilişkiniz ilerledikten sonra bilmesi gerektiğini düşündüğü bir şey varsa sorar, mesela ayrılma sebebi gibi. Böylesi daha sağlıklı hem. İlişkiyi direk onun üzerine kurmuyor yani.

Belki önce sizi tanımayı istiyordur. İlişkiniz boyut değiştirdikçe soracaktır. Belki siz ona açılırken ne kadar gergin olduğunuzu hissetmiş ve üzerinize gelmek istememiştir.
Bende ilk başta söylemedim sebebi buydu önce beni tanısın istedim bide aramızda sevgililik boyutu yok arkadaş gibiyiz..zaman gösterecek sanırım

Büyük ihtimalle ilişkiniz ilerledikten sonra bilmesi gerektiğini düşündüğü bir şey varsa sorar, mesela ayrılma sebebi gibi. Böylesi daha sağlıklı hem. İlişkiyi direk onun üzerine kurmuyor yani.
Sormasa benim şüphelerim olur sanırım :D hayırlısı olsun diyorum

Sadece o yazdıklarımı söyledi hiç bişey sormadı..Ben olsam bende merak ederim ama şu an için evlilik ile ilgili hiç bişey yok sevgililik durumu bile yok
Cnm. Sevgili bile değilsiniz niye sorsun ki, sorsa ters cvp. Vereceğini düşünebilir. Sevgili boyutuna geçerseniz ileride elbette soracaktır.

Seni rahatsız etmemek takılıyormuş gibi görünmek istemiyordur.Anlatırsa anlatır diye düşünüyordur.

Hem sormaması bence daha iyi.Incığını cıncığını sorsa kızınca da kafana vursa daha mı iyi?

Olması gereken bu.O senin geçmişin ayrıntısı onu ilgilendirmez.

Back
X