Dertler derya olmuş 2

Bende ilk başta söylemedim sebebi buydu önce beni tanısın istedim bide aramızda sevgililik boyutu yok arkadaş gibiyiz..zaman gösterecek sanırım

Yani aranızda sevgililik boyutu bile yokken bu kadar soru sorması daha abes olabilirdi. Şu an sadece sizi tanımaya odaklanmış olabilir. Ve dediğim gibi sizin anlatırken ne kadar zorlandığınızı görüp size alan bırakmaya çalışıyor olabilir. Belki de sevgili olduktan sonra bile sormayacak ve sizin anlatmanızı bekleyecek.

Benim sevgilimde hemen hemen ayni cumleyi kurdu.. tabi ben ilk konusmada soyledim.. ama sana daha once hic siddet uyguladimi dedi, bende evet dedim.. sonrasinda saydi sayistirdi.. zaten konunun acilmasini bile istemez.. ugramis oldugum haksizliklara hemen tepesi atar.. sagolsun kendiside, aileside beni oldugum gibi kabul etti.. ki kabul edilmeyecek bisey yokki, herkes evlenip bosanabilir.. senin gecmisinin detaylarina girmemesi gayet normal..

Sizi tanımaya çalışıyordur belki. Siz de konunun üzerine gitmeyin bence anlamsız olur.

Yeni tanıştığım birine 1 ay evli kaldığımı söyleyememden bahsetmiştim sonunda söyledim :) aldığım cevap..
"Benim için önemli değil bu durum,ben böyle bişeye takılacak biri değilim..herkesin başına hersey gelebilir,sorun yok" dedi
Sonrasında yine görüştük hiç bişey sormadı konusu açılmadı bile hersey aynı halde,normal sohbette devam etti..normal mi bu sormamasi ben mi abartiyorum bu durum bilemedim.ne kadar sürdüğünü ne zaman bittiğini bile sormadi o kadar yani :/

Bence erkekler pek merak etmiyorlar.
Biz kadınlar merak ediyoruz. Kafana takma. Aslında iyi bir şey.
Seni sorgulamak istemiyor belkide.

Back
X